İYİ Parti Düzce Teşkilatları Dünya Çiftçiler Gününde Fide Dağıttı

İYİ Parti Düzce Teşkilatları Dünya Çiftçiler Gününde Fide Dağıttı

Gıdanın önemini pandemi döneminde özellikle anlaşılması ve adeta bir ulusal güvenlik sorunu haline gelmesi bilinciyle İyi Parti Düzce teşkilatları ev ekonomilerine katkıda bulunma perspektifi ile geliştirdiği fide dağıtım projesini hayata geçirmeye başladı. 

Merkez ilçe başkanı Hakan Deniz , ”Teşkilatça belirlenen ailelere fideleri teslim ederken gerek gıda fiyatlarındaki artışa gerekse gıda kalitesine katkı sunmak amacıyla geliştirdiğimiz ve şehir bazına yaymaya amaçladığımız ev kadınlarımız başta olmak üzere hemşehrilerimizi üretim yapmaya yönlendireceğini düşündüğümüz sebze fidelerimizi teslim ettik. İnsan odaklı projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi. 

Dünya Çiftçiler günü olması paralelinde Düzce Ziraat Odasını ziyaret eden ve günlerini kutlayan İyi Parti Düzce Teşkilatları adına İl Başkanı Yunus Özay Er,  ‘’Her geçen gün memleketimiz için önemleri daha fazla anlaşılan çiftçilerimizin bu güzel gününü kutluyor, ulusal tarım politikasını en temel icraatı olarak belirleyen İYİ Parti Mensubu olarak çiftçilerimize her konuda destek olmaya ve projeler geliştirmeye devam edeceğimizi mutlulukla ifade etmek istiyorum’’ dedi. 
Teşkilat mensuplarını Ziraat Odası Yetkililerini tebrik ederek odadan ayrıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.