Ekrem İmamoğlu'na Destek İçin

Ekrem İmamoğlu'na Destek İçin

Ekrem İmamoğlu'na Destek İçin

Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul seçimlerinin tekrar edilmesi kararının ardından, 23 haziran'da yapılacak seçimlerde Ekrem İmamoğlu'na destek vermek ve sandık müşahiti olarak İstanbul da seçimler de aktif olarak görev Almak isteyenler için İyi Parti olarak Düzce’den İstanbul’a 23 Haziran tarihinde araçlar kaldırılacağını ve bu organizasyonda yer akmak isteyen hemşehrilerimizin masraflarını da parti olarak karşılayacaklarını açıkladı.


Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul seçimlerinin tekrar edilmesi kararının ardından, bir açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, "23 Haziran’da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde gerek sandıklarımıza sahip çıkmak gerekse de vatandaşlık vazifemizi yapıp ülkemizin demokrasi mücadelesine ve Sayın Ekrem İmamoğlu’na destek vermek için sandıklarda müşahit olarak görev almak üzere partililerimiz ve organizasyona katılmak isteyen tüm hemşehrilerimiz için Düzce’den araçlar kaldırılacak  ve tüm masraflar il başkanlığımızca karşılanacaktır" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.05.2019
10:44

Türk Bayrağı hiç kimsenin tekelinde değildir. Bayrağımız milletimizin ortak değeridir. Bayrak ile şov yapılamaz. Bayrağımız milletimizin bağımsızlık simgesidir. Bayrağımıza sahip çıkmak için Atatürk'ün dediği gibi ekonomik güce sahip olmanız lazım. Ekonomik gücünüz yoksa şunun bunun oyuncağı olursunuz. Şov yapmak bizim işim olamaz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,49
düzce iyileri
8.05.2019
17:32

Bu işler gönül işidir.Şov yapma zamanı değildir.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,20
teknik
8.05.2019
17:15

Para ile satın almak anlamını çıkaranlar para odaklı insanlardır. Hemen kelime oyunlarını ortaya koyarlar. Partinin söylemek istediği şey göreve gitmek isteyenleri motive etmektir. Parası olanlar zaten partiye katkı yapar. Sandık başlarında görev yapanların aç ve susuz kaldıkları ve partiyi eleştirdiklerini biliyoruz. Her açıklamayı yanlış okuyup insanları eleştirmekten vaz geçtiğiniz zaman gerçek partili olduğunuz anlaşılır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%47,25
iyiler
8.05.2019
12:42

herkesi kendiniz gibi gormeyin bizi kimse parayla satin alamaz unutmayin insanin serefi bayraktir cok sukur hem serefimiz hemde bayragimiz var bizi sizden ayiran fark bu

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,87
ilhan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.