Birol Şahin Hezimeti Hazmedemedi

Birol Şahin Hezimeti Hazmedemedi

Kaynaşlı'da seçimi kaybeden Birol Şahin yenilginin faturasını belediye personeline kesti. Şahin'in seçim çalışmalarında başka partiye destek verdiklerini gerekçe göstererek 9 personeli seçimin ertesi günü işten çıkarttığı iddia edildi.

Kaynaşlı'da Belediye Başkanlığı'na MHP adayı Eftal Altundal seçildi. 5 yıl önce yine MHP adayı olan ve seçimi kazanan ancak daha sonra partiden kovularak bağımsız olarak başkanlığı yürüteni seçim döneminde ise Yeniden Refah Partisi'ne katıla Birol Şahin ise sandıktan hezimetle ayrıldı.

Görev süresi boyunca Kaynaşlı'da tek bir başarılı projeye imza atmayan ve icraatlarıyla değil yaptığı gaflarla ülke gündemini meşgul eden Birol Şahin yenilgiyi hazmedemedi. Şahin yenilginin sorumlusu olarak belediye personelini gördü ve 9 personelini başka adaya destek verdikleri gerekçesi ile işten çıkarttığı iddia edildi.

Ülkemizin gururu olan ve hem Avrupa hem de Dünya çapında şampiyonluklar kazanan kadın voleybol milli takımını, teşhircilikle suçlayan, başarılı sporcularımızdan edep haya yoksunları şeklinde söz eden Şahin'in bir diğer hedefi ise bir televizyon programında yarışmacı olan Düzceli Ayşe Yüksel olmuştu. Katıldığı yarışmanın milli ve manevi değerlere aykırı olduğunu söyleyen Şahin, Ayşe Yüksel'i yarışmadan çekilmeye çağırmıştı. Düzcespor'un şampiyonluk kutlamalarında Ece Seçkin'in sahne alacağını öğrendiğinde ise bir bayan şarkıcının sahne alması Düzce'ye yakışmaz sözleri ile gündeme gelmişti.

Söz konusu kadınlar olunca edep, haya, milli manevi değerleri hatılayan ve kadınlara yönelik bu sözleriyle ülke gündemini boş yere meşgul eden Birol Şahin'in, mübarek Ramazan ayında ve bayrama sayılı günler kala sırf kendisine değilde rakibine destek verdiği gerekçesi ile personelleri işten çıkarttığı iddiları sonrasında Kaynaşlı halkı "tam kendisine yakışanı yaptı" şeklinde yorum yaptı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.04.2024
09:10

Yaninda gezdirdigi secim icin oy topla seni kadrolu yapicagim sözü vermiştir bunlarida haberr yapın

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,00
İsimsiz
3.04.2024
09:05

önce yaninda gezdirdigi hirsizi göndersin sonra belediye personeli ile ugrassin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,14
Isimsiz
2.04.2024
15:58

Bu şahsı sporculara uzanan dilinden ötürü pek sevdiğimi söyleyemem fakat bu konuda haklı olabilir bu başkanın adını vererek onun hatırını kullanarak alınan bir cihazın başka bir parti için kullanıldığına yönelik bizzat konuya dahil olanlardan duyduğumuz şeyler var. Başkasını desteklemek ayrı bişey bu adamın kredisi ve adını kullanarak başkalarına fayda sağlamak daha başka bişey. Bence kasıtlı çarpıtma yada eksik bilgi var haberde. Daha önce yaptığı saygısızlıklara gösterilen tepkileri hak ediyor lakin bu konuda haklı olabilir.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,72
Haklı olabilir..
2.04.2024
15:39

Memleketin yüz karasıydı kurtulduk

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,88
Düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.