MHP Ankara'ya Çıkarma Yaptı

MHP Ankara'ya Çıkarma Yaptı

MHP Ankara'ya Çıkarma Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından Ankara'da bir dizi ziyaret programı tertip edildi. Başbuğ Alparslan Türkeş'in kabrinin ziyaret edilmesi ile başlayan program MHP Genel merkezi ve TBMM ziyaretleri ile devam etti.

MHP Düzce İl Başkanlığının organize ettiği Ankara ziyaretleri dolu dolu geçti. İl Başkanı İlhami Caboğlu Başkanlığında düzenlenen Ankara ziyaret programına Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin ilçe ve belde başkanları meclis üyeleri kadın ve gençlik kolları üyeleri de eşlik etti. Ankara programı Başbuğ Alparslan Türkeş'in kabir ziyareti ile başladı. Başbuğun kabir ziyaretinin ardındından heyet MHP Genel merkezine ulaştı.

Genel Başkan yardımcıları ile buluşup sohbet eden partililer buradan Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret etti. Mecliste MHP Milletvekili Ümit Yılmaz ile görüşüp toplantı gerçekleştiren partililer AK Parti Milletvekili Fahri Çakır ve Ayşe Keşir'i de makamlarında ziyaret etti. MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu kendilerini çok sıcak karşılayıp misafir eden MHP  Genel Merkezi yetkililerine ve Düzce milletvekillerine teşekkür etti. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.