Kâbus sürüyor, keneden ölenlerin sayısı 11’e yükseldi

Kâbus sürüyor, keneden ölenlerin sayısı 11’e yükseldi

Kâbus sürüyor, keneden ölenlerin sayısı 11’e yükseldi

Vücuduna yapışan keneyi sağlık kuruluşunda çıkartmasına rağmen, yakalandığı Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) sonucu vefat etti.

https://cdn.iha.com.tr/Contents/25-07/12/-da01714f-a54d-4420-a7fa-15157eb999e7.mp4

Sivas’ta kene kabusu sürüyor. Bu yıl mart ayından itibaren kene yapışması sonucu ortaya çıkan KKKA nedeniyle ölenlerin sayısı 11’e yükseldi. Son olarak Sivas Merkez ilçeye bağlı Gülpinar köyünde ikamet eden H.A (59) kurtarılamayarak vefat etti.

Hayvancılıkla uğraşan H.A’nın 1 ay önce omzuna yapışan keneyi bir sağlık kuruluşunda çıkarttırdığı, ancak daha sonra rahatsızlandığı öğrenildi. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi’nde KKKA tanısı konulan H.A, 1 ay süren tedaviye cevap veremedi ve geçtiğimiz gün vefat etti.

H.A’nın 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. H.A’nın cenazesi bugün hastane morgundan ailesine teslim edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.