Bu ülkede haysiyet, onur ve şeref gibi kavramlar ne zamandır birilerinin tekeline verildi ?

 Bazı dostlar bana serzenişte bulunuyorlar haklı olarak; ''Ahh abi sen neydin be... Nasıl böyle oldu, çok daha iyi yerleri hak ediyordun.. Oyundan düşmemeliydin.. Senin de hataların oldu ama.. vs.. ''

Başım gözüm üstüne... Eyvallaahh...

İyi de, dünün Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ne gibi bir yanlış yaptı da sistemin dışına itildi ?

Döneminde muhteşem başarılara imza atan ve iddialı bir Türkiye ekonomisinin baş mimarlarından kabul edilen Sayın Bakan Ali Babacan neden harcandı ?

26 Yıldır Milli Görüş ve sonrasında AK Partinin belediyecilikte numune-i timsal gösterilen Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek son iki yılda mı yoldan saptı ki, onursuzlaştırılarak görevinden istifa etmek zorunda bırakıldı ?

2004 yılında Türkiye 3.lüğüyle Düzce Belediye Başkanı seçilen Mehmet Keleş, neden 2009 yılında yeniden aday gösterilmedi ve 2014 yılında AK Parti'nin oy açısından en yüksek potansiyelli adayı olarak belirlenip mevcut Başkan İsmail Bayram'ın yerine ikame edildi ve iki yıl sonra hangi gerekçelerle istifa ettirildi ?

Bu ülkede haysiyet, onur ve şeref gibi kavramlar ne zamandır birilerinin tekeline verildi ?

2015'den bu yana Düzce'nin sevgilisi haline gelmiş Sayın Bakan Faruk Özlü' de çıtır çıtır yenilmedi mi?

En mutemet adamlarından sayılan eski Başbakan Binali Yıldırım beyi, TBMM Başkanlığı gibi etkisiz ve yetkisiz bir alana hapis etmediler mi ?

Razı olduğumuz-olduğunuz düzen budur işte be kardeşim

Yüzlerce başka örnekte vermek de mümkündür...

Tüm bu adı geçenlerin yanında Saim Tut kim ola ki be birader ?

Benim bu alanda sayabileceğim sanırım tek bir maharetim var; Gerçeği, yani yalın hakikati korkusuzca gözler önüne serebilmek...

Bu nedenle ben çok bedeller ödedim ve halen ödemekteyim... Ama hiç kimseden, hiç bir korkum yok.. Beni oradan atabilir, buradan ihraca sevk edebilir, öteki taraftan hakkımda bir dünya iftira, yalan ve jurnal üretebilirsiniz, bu mümkündür.

İyi de beni insanlıktan ihraç edip, susturabilir misiniz ?

Ne ve kim olduğumla ilgili yaşamımın yakın tanıklarını ortadan kaldırabilir misiniz ?

Söz burada biter, tüm dostlarıma içten selamlarla birlikte en iyi dilekler...

SAİM TUT


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.