Düzce'de Ne Olur?

Ankara ve Düzce'deki dostlar soruyorlar; 
'' Düzce'de ne olur ?'' 
'' Hayırlısı olur...'' diyerek geçiştiriyorum. Niyesine gelince;

Sayın Faruk Özlü bakanlığı döneminde bir ara şahsımı danışmanlığına da layık gören ve Düzce'mizin yetiştirdiği çok değerli bir hemşehrimizdir.

Sayın Ömer Küçük, hukukumuzun çok eskilere dayandığı ve Düzce'de kendi adına oy potansiyeli de bulunan, köklü bir siyasi figür ve çok güzel bir ağabeyimizdir.

Sayın Erdogan Bıyık baba dostlarından rahmetli Mustafa amcanın oğludur. Çocukluğumuzu Gaziantep-Akçakoca ve İstanbul caddelerinde birlikte geçirdiğimiz çok saygın bir tüccar ve spor adamıdır..

Her birini yakından tanıyıp, ayrı ayrı sevgi ve saygı duyduğum bu dostlarımız arasında ''şu olsun bu olmasın'' gibisinden bir ayrım yapmam mümkün değildir. Hangi biri seçilirse Belediye Başkanlığı görevini layıkıyla ifa edecektir şüphesiz.
Ancak şu aşamadan sonra seçimin sonuçlarını belirleyecek unsur, yürütecekleri kampanyalarının niteliği ve estirecekleri rüzgardır. Seçmen beğeni ve tercihlerini kendi merkezlerine çekebilmek üzere kullanacakları söylemler ve inandırıcılıklarıdır. Yanı sıra oluşturacakları belediye meclis üyesi aday listesidir...
Ben tüm aday dostlarımıza yeniden başarılar dilerken, başta söylediğimi, sonunda da tekrar ederek konuyu kapatıyorum...

''Hayırlısı olur inşallah... ''


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.