Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batman'da önemli açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batman'da önemli açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batman'da önemli açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batman'da düzenlenen mitinge katılıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

27 Mayısta, 12 Eylülde, 28 Şubatta beraber acı çektik, mağdur olduk.

Kürt ile Zaza'yı, Arap ile Türk'ü, Alevi ile Sünni'yi kimse bölemez, birbirine düşüremez. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız hep birlikte Türkiye olacağız. Gerektiğinde ezanımızı, bayrağımızı korumak için yan yana mücadele ettik. Çanakkale'de koyun koyuna yatan bizim atalarımızdır.

Şu anda bir Selo var. Bu Selo Diyarbakır'da 51 Kürt kardeşimizin kanına giren değil mi? Bay Bay Kemal 'Selo'yu çıkartacağım' diyor. Yanındakiler ne diyor, 'çıkartacağım' diyor. Benim milletim, Erdoğan kardeşine 'yürü arkandayız' dediği müddetçe çıkartamazlar, Cumhur İttifakı iktidar olduğu müddetçe çıkartamazlar.

Bay Bay Kemal getirse getirse Kandil'e ve Pensilvanya'ya bahar getirir. Kılıçdaroğlu ancak bebek katillerine, 6-8 Ekim olaylarının faillerine bahar getirir. 15 Temmuz gecesi milletimizin tepesine bomba atan FETÖ'cülere bahar getirir.

Başörtüsünden dolayı kız çocuklarının okuyamadığı, imam hatip liselerinin kapısına kilit vurulduğu yasakçı zihniyete biz son verdik. TRT Kürdi'den Kürtçe yayınların özgürce yapılabilmesine, seçmeli Kürtçe derslere, bizden önce konuşulmayan adımları cesaretle biz attık.

Yıllardır terörle, yoklukla anılan bölgemize hakiki baharı biz getirdik. Bu kazanımlardan artık geriye dönüş olmayacaktır. Her kim terör örgütlerinin tehditleri altında eski Türkiye'yi hortlatmaya çalışırsa karşısında bizi bulacaktır. Rabbim ömür, milletimiz yetki verdikçe artık analar ağlamayacaktır. Bay Bay Kemal Diyarbakır analarını bir kere olsun ziyaret etmedi. Evlerden bir daha ağıtlar yükselmeyecek, çocuklarımızı kimse dağa zorla kaçıramayacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.