MHP Çilimli’de Özdemir İle Devam Dedi

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe kongreleri devam ediyor. 7 İlçe kongresini Çilimli de yapan MHP’de Çilimli İlçe Başkanlığına tek liste ile kongreye giden Aydın Özdemir seçildi.  

MHP’de ilçe kongreleri devam ediyor. 7. İlçe kongresini gerçekleştiren MHP,  Düzce’de 7. ilçe kongresini Çilimili ile gerçekleşti. MHP Çilimli İlçe kongresi Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu'nun da ilçe teşkilatını yalnız bırakmadığı kongrede divan başkanlığını MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, divan katipliğini ise MHP Düzce İl Y. K. Üyesi Ömer Demirtaş, MHP Çilimli Üyesi ve MHP İlçe Eski Başkanı Hızır Yılmaztürk yaptı.

MHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen seçim kurulu üyelerinin denetimiyle, Kovid-19 önlemleri alınarak yapılan kongrede sosyal mesafe içersinde yapıldı. Daha öncede Çilimli İlçe Başkanı olarak atanan Aydın Özdemir’in  tek liste olarak girdiği seçimlerde bütün delegelerin oyunu alarak seçilmiş başkan oldu.

Kongrede konuşan İlhami Caboğlu ise; “ Kongremiz ‘İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik’ düsturuna uygun olarak sukunet içinde gerçekleşmiştir. Partililerimize, delegelerimize teşekkür ederim. Yapılan kongrenin partimize, ilçemize, Düzcemize ve Türkiyemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.