Galatasaray’da Forvet Hattına Takviye: Gift Orban Gündemde

Galatasaray’da Forvet Hattına Takviye: Gift Orban Gündemde

Galatasaray’da Forvet Hattına Takviye: Gift Orban Gündemde

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’un birkaç gün önce verdiği röportajda “çift forvet” düzenine devam edeceğini açıklamasının ardından transfer çalışmalarında rota santrfora çevrildi. Mauro Icardi’nin sezonu kapatmasıyla birlikte sarı-kırmızılılarda forvet hattı Michy Batshuayi ve Victor Osimhen’den oluşacak. Ancak bu ikilinin sayısal olarak yeterli olmayacağına inanan Buruk, yönetime takviye talebinde bulundu.

Sarı-kırmızılıların hedefinde ise düşük maliyetli, fırsat niteliğinde bir transfer bulunuyor. Bu kapsamda gündeme gelen ilk isim Lyon forması giyen Gift Orban oldu.

Gift Orban yeniden çıkış arıyor

Belçika Ligi ekiplerinden Gent’te gösterdiği performansla Avrupa’da adını duyuran 22 yaşındaki Nijeryalı forvet, yüksek beklentilerle transfer olduğu Lyon’da istediği çıkışı yakalayamadı. Oyun yapısı ve potansiyeli nedeniyle Galatasaray scout ekibinin radarına giren Orban’ın, sarı-kırmızılılar için uygun maliyetli bir çözüm olabileceği düşünülüyor.

Galatasaray’ın, genç golcüyü sezon sonuna kadar kiralama planı yaptığı öğrenildi.

En az üç transfer planlanıyor

Sarı-kırmızılı takımda yalnızca forvete değil, orta sahaya ve savunmaya da takviye yapılması bekleniyor. Yönetimin, ocak ayında en az üç transfer gerçekleştirmeyi hedeflediği; özellikle orta sahaya “etkili ve direkt katkı verecek” bir oyuncu takviyesinin öncelik olduğu belirtildi.

Ayrılıklar da kapıda

Diğer yandan, devre arasında kadrodaki bazı isimlerle yolların ayrılması da gündemde. Yusuf Demir ve Ahmed Kutucu’nun ocak ayında başka takımlara kiralanması veya bonservisleriyle ayrılması ihtimaller arasında gösteriliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.