Fenerbahçe’nin Slovak stoperi Milan Skriniar’a verilen 2 maçlık men cezası resmen tamamlandı. Kocaelispor karşılaşmasında tribünlere yönelik sportmenliğe aykırı hareket gerekçesiyle PFDK’ya sevk edilen deneyimli savunmacıya 2 maç men ve 80 bin TL para cezası verilmişti. Karar, Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu tarafından da incelendi ve herhangi bir indirime gidilmeden onandı.
Skriniar, cezasının ilk maçını Ziraat Türkiye Kupası’nda Erzurumspor karşısında, ikinci maçını ise Süper Lig’de Gençlerbirliği mücadelesinde çekti. Böylece Slovak futbolcunun 2 maçlık men cezası tamamlanmış oldu.
Trabzonspor Maçında Sahada
Cezasını tamamlayan Milan Skriniar’ın Trabzonspor karşılaşmasında forma giymesinin önünde herhangi bir engel bulunmuyor. Teknik heyetin görev vermesi halinde tecrübeli savunmacı kritik mücadelede sahadaki yerini alabilecek.

