Fenerbahçe’de Asensio Şoku!

Fenerbahçe’de Asensio Şoku!

Fenerbahçe’de Asensio Şoku!

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u konuk etmeye hazırlanan Fenerbahçe, kritik karşılaşmanın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. Ancak sarı-lacivertlilerde sakatlık gelişmeleri teknik heyetin planlarını doğrudan etkiliyor.

Taktik çalışmalar hız kesmiyor

Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Domenico Tedesco yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan core çalışmasıyla başladı. Ardından sahaya geçen futbolcular; ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. İdmanın ana bölümünde 5’e 2 pas organizasyonları ve taktik varyasyonlar üzerinde duruldu.

Asensio’dan kötü haber

Sarı-lacivertli camiayı üzen gelişme ise Marco Asensio cephesinden geldi. Beşiktaş derbisinde yaşadığı sakatlık sonrası tedavisi süren yıldız oyuncunun, 17 Nisan Cuma günü oynanacak Rizespor karşılaşmasında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

İsmail Yüksek geri döndü

Öte yandan orta saha için sevindirici bir gelişme yaşandı. Sakatlığını atlatan İsmail Yüksek, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Genç oyuncunun teknik heyete “hazırım” mesajı verdiği ve Rizespor maçında kadroda yer almasının beklendiği ifade edildi.

Skriniar kontrollü ilerliyor

Takımın savunma hattında ise Milan Skriniar için temkinli bir süreç yürütülüyor. Deneyimli stoperin bireysel antrenman programı dahilinde çalışmalarına devam ettiği ve henüz tam anlamıyla hazır olmadığı belirtildi.

Fenerbahçe’de gözler şimdi hem sakat oyuncuların son durumuna hem de teknik heyetin maç kadrosu tercihine çevrilmiş durumda. Sarı-lacivertliler, taraftarı önünde kazanarak zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.