Düzcespor Yönetiminden Açıklama

Düzcespor Yönetiminden Açıklama

Düzcespor Yönetiminden Açıklama

Düzcespor yönetim Kurulu  bir basın açıklaması yaparak,” 2. Lig hedefimize ulaşmak için daha güçlü bir kadro ile bu şehre özlediği şampiyonluk sevincini yaşatacağız” dedi. 


Düzcespor Yönetim Kurulu bir basın açıklaması yaparak, “Şampiyonluğa inanmış bir şehir hedefi için çaba sarf edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 54 yıllık koca çınar Düzcesporumuz, 2. Lig iddiası ile başladığı bir sezonda son maçlarda yaşadığı şansızlıklar neticesinde, bir kez daha şampiyonluk kapısından dönmüş, umutlarını yeni sezona bırakmıştır.
Bu durum,  dünyanın en büyük kulüplerinin dahi etkilendiği,  gelirlerimizin yok seviyesine indiği ağır pandemi koşullarına rağmen, maddi manevi hiçbir fedakârlıktan kaçmamış başkan ve yönetim kurulu üyelerini  derinden üzmüştür.
Hiç birimizin olmasını istemediği bu şanssız dönem, başarı, azim ve kararlılığımızda herhangi bir eksikliğe sebep olmadığı gibi tam aksine yeni sezon için motivasyonumuzu bir kat daha artırmıştır.
Bu süreçte her zaman yanımızda olan taraftarımıza,  basınımıza, takımına her daim destek veren Düzceli hemşehrilerimize teşekkür ederiz.
Geçmiş dünde kaldı şimdi yeni şeyler söylemek lazım… 
Düzcespor yönetimi olarak istikrarlı, sürdürülebilir başarı ve hedefimiz ışığında Takdir-i ezele teslimiz ama gayrete de aşığız şiarıyla kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz. 
Yeni dönemde, bürokratından seçilmişine, sivil toplum temsilcisinden sanayici ve esnafına kadar bütün paydaşlarımızla kenetlenerek birlik ve beraberlik içinde, şampiyonluğa inanmış bir şehir hedefi için çaba sarf edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
Eksiklerimizin farkındayız.  2. Lig hedefimize ulaşmak için daha güçlü bir kadro ile bu şehre özlediği şampiyonluk sevincini yaşatacağız.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.05.2021
10:10

Ertuğrul hocanın yardımcısı mutlu topçu gibi hedefi koyacak açım adım kaliteli ekip futbolcularla Düzcespor şampiyon olur

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,03
Fatih Yılmaz
14.05.2021
17:56

1.Ertuğrul sağlam 2.Hamza Hamza oğlu Gibi görevine sadık hoca ve bir ekip bizi Ancak hedefe taşır 3 cü lig üstü kapa sitede olması şart futbolcu iyi bir hoca yada para ile takımı şampiyonluğa taşır son 3 sezon bu hatalar bizi oyaladı futbolcuları kendi haline bırakırsan Takımı ya şampiyonluğa yada kümeye düşürmek için oynarki başkanın elicebine gitsin Gö.Başkanın bunca emeğine yazık bunu çözecek kapasitesi var Heveside var varlığın var Âllahım yardımcın olsun Saygılar sevgilerimi sunarım Allah utandırmasın yeni sezonda kendisine şimdiden BAŞARILAR DİLERİM

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,56
Cafer Kurnaz


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.