Reklam Ver Düzcespor'a Destek Ol

Reklam Ver Düzcespor'a Destek Ol

Reklam Ver Düzcespor'a Destek Ol

Hiçbir sürekli gelirin olmadığı Düzcespor’da giderler Düzcespor kulüp başkanı Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu tarafından karşılanıyor. Aylık yaklaşık 300 bin liralık bir giderin olduğu kırmızı lacivertlilerde yönetim maddi konularda destek bekliyor.

SAHA İÇİ REKLAMLARI

Düzcespor yönetimi kulübü bir nebze olsun gelir getirmek amacıyla 2021-20202 futbol sezonunda iç saha maçlarının oynanacağı Düzce 18 Temmuz şehir stadında pano reklamları alıyor. Düzcespor yönetiminin girişimleri sonrasında  Turan Otel, Velioğlu Mantarcılık, Realkom, Sevinç ticaret, taxi eu,HASEL, Düzce Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi  ,Mate Diring,Almert İnşaat,Düzce Organize Sanayi Bölgesi, Sen Şirketler Grubu   firmaları Düzce 18 Temmuz şehir stadına reklam verdi.

FARUK ÖZLÜ SÖZ VERMİŞTİ

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü daha önce farklı dönemlerde yaptığı açıklamalarında Düzcespor’un kendi ayakları üzerinde durması için Düzce Belediyesi tarafından  kaynak verileceğini belirtmiş, bu amaçla başta büfe, benzin istasyonu, park alanları gibi projeleri hayata geçireceklerini belirtmişti. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün verdiği bu sözleri yerine getirmesi bekleniyor.

FORMA SPONSORU

Düzcespor  As Başkanı Ekrem Kap basın mensupları ile yaptığı toplantıda kendisine yöneltilen Düzcespor forma reklamı konusunda Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’ün devreye gireceğini belirtmişti. Düzcespor’un yeni sezonda formasına sponsor bulup, bulmayacağı merak konusu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.