Tarım Aletlerinin Yüzde 50'si Devlet'ten

Tarım Aletlerinin Yüzde 50'si Devlet'ten

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim çalışmaları kapsamında Yığılca’yı ziyaret eden  Cumhur İttifakı heyeti, AK Parti hükümetleri tarafından uygulamaya konuan tarım politikaları çerçevesinde çiftçilere verilen tarım aletleri desteğinin dağıtımını gerçekleştirdi.
28 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine yönelik ilçelerdeki programlar yoğun bir şekilde devam ederken, Cumhur İttifakı İl Başkanları, Milletvekili Ercan Öztürk, Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak ve teşkilat mensupları katıldıkları Yığılca programında Tarım ve Orman Bakanlığı’nın katkılarıyla % 50’si hükümet tarafından karşılanan tarım aletlerinin dağıtımını gerçekleştirdi.

ŞENGÜLOĞLU, “VATANDAŞLARIMIZIN HER BİRİNİN EKMEK TEKNESİ “
Dağıtım programında konuşan ve Türkiye’deki gelişmelerden hiçbir zaman memnun olmayan çevreler olduğunu dile getiren AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, “Türkiye’de tarım bitti diye yaygara koparanlar var hepiniz biliyorsunuz malum çevreler hiçbir şeyden memnun olmayan çevreler bunlar. Onlara verilen en güzel cevap işte burada. Bu kadar tarım aleti, vatandaşlarımızın her birinin ekmek teknesi bunlar. Bu makinaları kullanacak tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.  Rabb’im bol bereketli hasatlar nasip etsin” dedi.

ÖZTÜRK; “İNŞALLAH, BOL VE HAYIRLI MAHSÜLLER ALIRSINIZ”
Milletvekili Ercan Öztürk ise “Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Tarım ve Orman Bakanlığımızın katkılarıyla %50’si hibe olan bu tarım aletlerinin sizlere hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bol ve hayırlı mahsüller alırsınız. Onları da hayırlı yerlere harcamak nasip olsun. Düzce’den yapılan başvuruların % 45’i Yığılca’ya çıkmış. Yığılca ilçemiz için ayrı bir şans olan tüm bu tarım aletleri siz değerli vatandaşlarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 
Tarım aleti almaya hak kazanan Emine Kurt isimli Yığılcalı vatandaşta yaşadığı mutluluğu paylaşarak, “Sayın Cumhurbaşkanımıza, Tarım ve Orman Bakanlığımıza bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” açıklamasında bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.