Dünyanın en önemli liderlerinden biri

Dünyanın en önemli liderlerinden biri

Dünyanın en önemli liderlerinden biri

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, engin ileri görüşlülüğü, dünya gerçeklerini iyi bilmesi, insani değerlere verdiği önem ve düşüncelerindeki evrensel boyut ile Atatürk'ün insanlık tarih boyunca yetişmiş dünyanın en önemli liderlerinden biri olduğunu vurguladı. 

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. Yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Keskin, 10 Kasım Atatürk’ün hayata veda edişinin yıldönümü mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 81. vefat yıldönümünde saygıyla yâd ediyoruz. Engin ileri görüşlülüğü, dünya gerçeklerini iyi bilmesi, insani değerlere verdiği önem, düşüncelerindeki evrensel boyut Atatürk'ü hiç şüphesiz insanlığın tarih boyunca yetiştirdiği dünyanın en önemli liderlerinden biri yapmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yalnızca Türkiye’nin kaderini tayin etmekle iktifa etmemiş, mazlum milletlere ve emperyalizme karşı direnen toplumlara da heyecan ve ilham kaynağı haline gelmiştir. Ülkenin İstiklalinin kazanılmasındaki önderliği sadece Türk milletinin değil tüm dünyanın takdirini toplamıştır. Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlattığımız AK Parti hareketi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün muasır medeniyetler ülküsüne ulaşmak için var gücüyle, zorluklara ve dayatmalara rağmen mücadelesine devam etmekte ve bu mücadeleden de ebediyete kadar da vazgeçmemekte kararlıdır. Bu duygu ve düşünceler ile, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve dava arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla, minnetle ve saygıyla anıyoruz” ifadelerinde bulundu. 
 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.