Keskin'den Televizyonumuza Ziyaret

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’nün belediye başkanı olmasının Düzce için çok önemli ve avantajlı olduğuna dikkat çekerek, yatırım çekme ve bürokrasiyi tanıma konusunda tecrübeli olan Özlü’nün Düzce’ye çok şey kazandıracağına inandığını belirtti.

Keskin'den Televizyonumuza Ziyaret

 

 

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Basından sorumlu Başkan Yardımcısı Mine Met ve yönetim kurulu üyeleri televizyonumuzu ziyaret ettiler. Düzce Tv Yönetim Kurulu Başkan Vekili Timur Erdem ile görüşen İl Başkanı Mustafa Keskin, seçim çalışmaları konusunda bilgi verdi.

İl Başkanlığı görevine başlayalı yaklaşık 1 ay geçen Keskin, seçim çalışmalarından dolayı geciktirdiği basın ziyaretlerine başladığını belirterek, hem tanışma hem de seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulunma amacında olduğunu dile getirdi.

 

BÜYÜKŞEHİRLERİN DIŞINDA TEK İL DÜZCE

Düzce’de bitmeyen yatırımların Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’nün bakanlık döneminde tamamlandığını belirten Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, büyük şehirlerin dışında eski bir bakanın aday gösterildiği tek ilin Düzce olduğunu hatırlattI ve bunun da Cumhurbaşkanının Düzce'ye verdiği önemi gösterdiğini ifde etti.

“Bürokrasiyi tam bilen bir belediye başkan adayımız var” diyen Keskin, “ Düzce bu şansı iyi değerlendirmeli, partili partisiz, her kesimden inansın oyuna talip olduk. Hepsinin Düzce için birleşmesi gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz.” Dedi.

Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’nün 23 Şubat’ta projelerini açıklayacağını hatırlatan Keskin, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın geleceğini söyleyerek, Özlü’nün belediye başkanı olmasıyla Düzce’de yeni bir dönemin başlayacağını ve her şeyin daha iyi olacağını vurguladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.