Yaşlıları Yalnız Bırakmıyorlar

Yaşlıları Yalnız Bırakmıyorlar

Akçakoca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından sürdürülen “Yaşlılara Evde Bakım Projesi” devam ediyor. Uygulanan proje kapsamında yaşlı vatandaşların, bulaşık, ütü, yemek, banyo vb. temel ve kişisel ihtiyaçları da yetkililer tarafından karşılanıyor.

Sosyal ve ekonomik güvenceden yoksun, bakıma muhtaç durumda olan 60 yaş ve üzeri yaşlıların yaşamlarını kolaylaştırmak, yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla “Yaşlılara Evde Bakım Projesi” devam ediyor.

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı’nın yaşlı, hasta ve düşkün vatandaşlarımıza devlet elinin uzanması konusunda göstermiş olduğu hassasiyet ve yönlendirmeleri neticesinde, Akçakoca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen projede, yaşlıların periyodik olarak evlerinde ziyaret edilmekte olup; çamaşır, bulaşık, ütü, yemek, banyo vb. temel ve kişisel ihtiyaçları karşılanıyor.

Proje kapsamında, Akçakoca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde yaşlılara hizmet vermek için istihdam edilen, 1 erkek ve 3 bayan olmak üzere toplam 4 personel ile her yıl 50 yaşlı ve yalnız yaşayan vatandaşlara evlerinde temizlik ve bakım hizmeti verilmekte.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.