Ayşe Keşir Çalışmaları İnceledi

Ayşe Keşir Çalışmaları İnceledi

Ayşe Keşir Çalışmaları İnceledi

Hastaneni  acil servisi büyütme çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, yetkililerden bilgi aldı.

 Fiziki şartları yetersiz olmasının yanı sıra, ekonomik ömrünü doldurduğu gerekçesi ile sürekli eleştiri konusu olan Akçakoca Devlet Hastanesi’nin Acil Servis Bölümü büyütülüyor.  Yaklaşık 200 metrekare büyütülecek olan alanda aynı anda çok sayıda hekim ve yardımcı sağlık personeli hizmet verecek.

Düzce İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz,  Akçakoca Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Muzaffer Haldun Çolak ve AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu’nun da hazır olduğu inceleme gezisinde, Sağlık İl Müdürü Yasin Yılmaz, çalışmaların geldiği son aşama hakkında Milletvekili Ayşe Keşir’e bilgi verdi.

Yaklaşık 200 metrekare civarında bir büyütme yapılacağı öğrenilen Akçakoca Devlet Hastanesi Acil Servisi'nin dar bir alan olması nedeniyle tek tek hasta alımı yapıldığını anımsatan İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz; “ Yaklaşık 200 metrekare civarında bir büyütme yapacağız. Diğer hastanelerimizde olduğu gibi Arena tipi 5 -6 hastanın aynı anda hizmet göreceği, ortada hemşire masasının olduğu güzel bir çalışma alanı oluşturacağız. Böylece dışarıda bekleme süresi azalmış olacak. Bir hasta muayene edilirken diğerine de başka bir doktor bakıyor olacak. Böylece bir sirkülasyon sağlamış olacağız." İfadelerinde bulundu.

Yetkililerden bilgi aldıktan sonra Acil Serviste yatan hastaları ziyeret eden milletvekili Keşir, hasta yakını ve hastalarla görüşerek geçmiş olsun dileğinde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.