Verilen Sözler Tutulmadı

Verilen Sözler Tutulmadı

Göreve geldiği ilk günden itibaren sokak hayvanlarının bakımlarının belediye tarafından yasalara uygun şekilde karşılanacağını belirten Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’a Akçakocalı hayvanseverlerden tepki geldi. Hayvansever Nermin Alpay, toplanan köpeklerin kayıt altına alınmadığını iddia ederek Başkan Yanmaz’ın seçim öncesi verdiği sözleri tutmadığına dikkat çekti.

31 Mart Yerel Seçimleri sonrası derneklerle bir araya gelerek Akçakoca’nın ihtiyaç duyduğu hayvan barınağı ve rehabilitasyon merkezinin kurulacağı sözünü veren Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’a hayvanseverlerin tepkisi büyüyor.

Hayvanseverler, bakımevine alınan köpeklerin kayıt altına alınmaması nedeni ile büyük bir kaos yaşandığını ve Akçakoca Belediye başkanı Okan Yanmaz'ın verdiği sözleri tutmadığı iddiasında bulundu.

 

 

Son olarak hayvanseverlerden Nermin Alpay Yanmaz’ın seçilmek için verdiği sözleri tutmakta zorluk çektiğini ve Başkan Yanmaz’ı göreve davet ettiği yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Belediye Başkanı Okan Yanmaz'ın seçilmek için verdiği sözleri tutmakta zorlanmasını anlıyoruz.  Hadi barınak yapamıyorsun Kurtsuyu’na götürülen köpekler burada kayıt altına alınıp öyle gönderilecekti? Kısır köpekler bile eksik işlem yüzünden Kurtsuyu’na taşınıyor.  İnsanlar köpeklerini aramaya barınağa geliyor. Köpek toplarken onları bilen elemanla onları toplamanız lazım. Köpeğin küpesi düşmüş Salı gününden beri adamın köpeği kayıp.

 

İmkansızlık ile vicdansızlık arasındaki eşiği aşmak çok kolaymış başkanım. Biz kime güveneceğiz? Kayıt tutacak eleman nerede?"

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.