O Müdür Hakkında Adli İşlem Başlatılacak

O Müdür Hakkında Adli İşlem Başlatılacak

Akçakoca İlçe Sağlık Müdürü Numan Çabuk hakkında zimmetine para geçirme ve görevi kötüye kullanmak iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında İl Disiplin Kurulu incelemelerini tamamladı. Çabuk’un Bölge İdare Mahkemesi’ne sevk edilmesine hakkında adli işlem başlatılmasına izin verildi.

Düzcesonhaber adlı internet sitesinin haberine göre; Düzce İl Sağlık Müdürlüğü’nde 112 Acil Servis başhekim olduğu dönemde zimmetine para geçirme ve görevi kötüye kullanma iddiasıyla hakkında Sağlık Bakanlığı tarafından inceleme başlatılan ve hakkında araştırma yapılan Akçakoca İlçe Sağlık Müdürü Numan Çabuk’un İl Disiplin Kurulu incelemesi tamamlandı.

Yapılan araştırmalar sonucunda İl Disiplin Kurulu, Çabuk hakkında ki iddiaların ortaya çıkarılması ve iddialar doğru ise ceza alması için izin verdi. Çabuk’un evrakları Sakarya Bölge İdare Mahkemesi’ne gönderildi. Bölge idare mahkemesi Çabuk hakkında itirazlar kabul edilmezse yargılama başlatacak ve iddialar doğru ise Numan Çabuk görevi kötüye kullanmak, zimmete para geçirme gibi suçlardan adalet önünde yargılanacak. (düzcesonhaber)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
27.01.2020
15:10

ADAMIN İNANASI GELMİYOR...DEMEKKİ DR. SİLDİLER ..YOKSA İZİN VERMEZLERDİ.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,39
Duyarlı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.