GİREN GERİ DÖNÜYOR

GİREN GERİ DÖNÜYOR

Otoyol bağlantı yolunun ile verdiği karışıklık devam ediyor. Bağlantı yolu çalışmalarında Gazhane Caddesi?nin Beyköy Sapağı mevkiinde devam eden çalışmalar nedeniyle İtfaiye önünden sapağa kadar olan kesimin kapatılması sürücüleri çaresiz bırakıyor.

 

 

Şehri ikiye bölen Otoyol bağlantı yolu çalışmaları nedeniyle Düzce şehir merkezindeki kaos bütün hızıyla devam ediyor. Bağlantı yolunun Gazhane caddesi ile Beyköy Sapağı arasında devam eden yol yapım çalışmaları nedeniyle İtfaiye önünden öğretmenevin önünden Beyköy kavşağına kadar olan kesimde yol trafiğe kapatıldı. Ancak ya yolun kapalı olduğunu bilmeyen yada yolunu uzatmayan sürücüler Küçük Su köprüsünden İtfaiye önüne kadar olan yolu takip ediyor etmesinde de sonrasında yolun kapalı olduğunu görerek tekrar geri dönmek zorunda kalıyor. İtfaiye önünde birçok sürücü mağduriyet yaşarken, U dönüşü nedeniyle zaman zaman trafikte durma noktasına geliyor.

Zaten araya girerek il planlamasından farklı bir boyut kazanan Otoyol Bağlantısı, bu haliyle Düzceliler için keşmekeşten ve önü görülmeyen bulmacadan öteye de gitmiyor. Bu haliyle Trafiği içinden çıkılmaz hale sokan bağlantı yolunun bitirilmesini ise Düzceliler 4 gözle beklerken, karayolları ekiplerinin çalışmaları bir an önce bitirmesini bekliyorlar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.