Irak uyruklu DEAŞ şüphelisi 3 kişi adliyeye sevk edildi

Irak uyruklu DEAŞ şüphelisi 3 kişi adliyeye sevk edildi

Irak uyruklu DEAŞ şüphelisi 3 kişi adliyeye sevk edildi

Bolu’da, polis ekiplerinin operasyonuyla yakalanan Irak uyruklu DEAŞ terör örgütü şüphelisi 3 kişi adliyeye sevk edildi.


Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ terör örgütü üyeliğinden haklarında yakalama kararı bulunan Irak uyruklu 3 kişinin kent merkezinde bulunan bir evde yaşadığını tespit etmesi üzerine operasyon başlattı.


Ekiplerin yaptıkları operasyonda, S.Y.A., M.M.L.A. ve S.H.YA. isimli şahıslar gözaltına alındı. Irak’ta DEAŞ terör örgütü adına bir çok faaliyette bulundukları öğrenilen şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Şahısların evinde yapılan aramalarda örgüte ait çok sayı doküman ve dijital materyal ele geçirildi.


Emniyette 8 gün boyunca gözaltında tutulan DEAŞ şüphelisi 3 kişi, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.01.2020
16:08

Şu kadar gerçek varki bu tip insanların abd tarafından sokuldugu özellikle Duzce Bolu arası bunlar gibilerinin olduğuna eminim bu gibi insanların kullana bilcekleri yerler saygın insan çevreleri yakalanan teröristlerin mevki alan konumlarını göz önünde bulundurun nasıl bir yer ve cevrede barınıyorlar.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,63
Vatandas
6.01.2020
16:02

Bunlar illere yerlestirilmisler.anlasilan Düzce Bolu derken bati karadeniz bölgesi teror yuvasına çevrilmiş vatandaşlar bilip bilmedik insanlar konusunda muhatap olmamaları lazım.bu tarafa kadar geldiklerine göre büyük bir planları var kusturun bu bitik insanları.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,22
Vatandas


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.