Küçük: Çamur Siyasetinden Vazgeçin

Küçük: Çamur Siyasetinden Vazgeçin

Ak Parti Adayı Faruk Özlü ve İl Başkanı Mustafa Keskin’in işaret ederek yaptığı açıklamalara ittifak adayı Ömer Küçük’ten cevap geldi. Küçük, özellikle Özlü’ye seslendi, bakanlığı döneminde Düzce’ye hiçbir şey yapmadığını savunarak,  başarılı olsayıdnız bakanlıkta, İzmir’de kalırdınız” dedi.

 

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti CHP Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük ile Ak Parti Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü ile “ terörist” polemiğine Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin de dahil oldu. Keskin, dün akşam Özlü’nün Beyciler programının ardından mikrofonlara açıklamalarda bulunmuş, Ömer Küçük’ü işaret ederek, “  Diğer taraftakiler kimlere hizmet ettiklerini düşünüp de Düzcelilerden öyle oy istesinler” demişti.

ARKAMIZA BAKTIĞIMIZDA DÜZCELİLERİ GÖRÜYORUZ

İYİ Parti CHP Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük’ten bu açıklamalara karşı cevap gecikmeden geldi.Küçük, Özlü’nün kendisine karşı ithamlarda bulunduğunu hatırlatırken, İl Başkanının da işin içine çekildiğini söyledi, “ Düzceliler bunu hak etmiyor” dedi.

Küçük, “ Diyorlar ki, bir arkanıza bakın, biz arkamıza baktığımızda Düzcelileri görüyoruz, biz tüm mahallelerimizde varız, biz Düzce’nin yaşayanlarını, gençlerini, esnafını, sanayicisini, görüyoruz. Kendileri bir arkalarına baksınlar. Bir de Düzce’ye yaptıklarına baksınlar. Düzce’nin kaderiyle oynayanlar, bakanlığı döneminde Düzce’ye hiçbir şey vermeyip de , onu ben yaptım, bakın şunu ben yaptım, diyenlere bir çift sözüm var. Biz bakıyoruz da hiçbir şey görmüyoruz. Gördüğümüz bir köpek barınağı, bir teknopark var onu da yarım bıraktılar. Ödemelerini de yapmadılar. Kentsel dönüşüm yoktu engelledin, Asar projesi bitecekti engel olundu, hastanede yağmur suları plastik leğenlerle toplanıyor. Başarılı değilsiniz sayın bakanım. Başarılı olsaydınız, İzmir’de kalırdınız ya da Bakanlıkta kalırdınız. Belki de Balıkesir’de kalırdınız.” Dedi.

İŞİNİZE BAKIN , ADAM GİBİ MÜCADELE EDİN

Cumhurbaşkanının Düzce’ye gönderdiği Özlü’nün çok zorlandığını iddia eden Küçük, “ Kendi memleketinize çivi çakmadığınızın siz de farkındasınız” derken, hala kendisi ile uğraştığını söyledi.

İşinize bakın, adam gibi mücadele edin bizle, söyleyin hızlı treni Düzce’den geçireceğiz deyin. Bir telefonla Düzce’ye 1 milyon getirmeyi beceri olarak gösterenlere de bir çift sözümüz var. Düzce’nin borçları neden. Bakan olduğunuz dönemde keşke o bakan arkadaşlarınızı Düzce’ye getirseydiniz de Kervan’dan gelen alt yolu bağlasaydınız. Sayın keleş yaptıydı. Niçin engel oldunuz. Efteni’deki oteli Üniversitemiz alacaktı, neden engel oldunuz.” Şeklinde konuştu.

BU ÇAMURLAR BİZİ TERÖRİST YAPMAZ

Küçük, bir kez daha yineledi, “ Bizden terörist, bizden fetöcü olmaz” diyerek, görevi gereği Özlü’nün birleştirici olması hizmet getirmesi gerektiğini dile getirdi.

Düzce’nin çevredeki illere bakıldığında yokluklar içinde olduğunu söyleyen Küçük, “ Bu muzdaripliğimizi gidermek için çalışmalar yaparken bize çamur atmayın. Ak Parti içindeki arkadaşlarımıza da söylemek istiyorum. Bu çamurlar bizi bir yere getirmez, bu çamurlar bizi terörist yapmaz. Fetöcü hiç etmez. Ama bu çamurlar Düzce’ye kaybettirir. Düzce hepimizin, siz varsanız biz de varız. Bizim arkamızda çamur atılacak, leke konduracak en ufak bir şey yok. Her 5 senede bir Düzceli beni aday olarak gösteriyorsa, gel ağabey bu görev sana layık diyorsa, demek oluyor ki bizde bir şey yok. Alnımız açık, gönlümüz ferah, sizin atacağınız çamurlarla bize hiçbir şey yapışmaz.” Dedi ve çamur siyasetinden vazgeçin çağrısında bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
12.3.2019
11:43

Ömer bey ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.Sizin somut herhangi bir başarınız varmı ulusal yada yerel çapta?kimse size terörist demiyor.ittifak kurdugunuz partileri gizliden destekleyen Hdp pkk ve fetö gerçekleri var inkar edilemez.keşke bağımsız aday olsaydınız yada mhpden yada chphdp ile ittifak içinde yer almasaydınız.çıktığınız yoldaki bu gerçekleri görmenizi umarım

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,36
Deniz
12.3.2019
11:24

bu özlü tutarsız gözü hala bakanlıkta tedaviye ihtiyacı var dışarıdan başkan yardımcısı getirecek daha önce geldi rezil etti ali diye biri düzceyi soydu lütfen

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,23
alisever


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.