Atatürk’ün Partisi Düzce’de aday çıkartamadı

Atatürk’ün Partisi Düzce’de aday çıkartamadı

AK Parti Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü çadır toplantılarına devam ediyor. Cedidiye Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Faruk Özlü yaptığı konuşmada Atatürk’ün Partisi olan CHP’nin Düzce’de aday göstermemesini ve İyi parti ile birlikte yaptığı ittifakı eleştirerek; CHP’ye acıdığını söyledi. Faruk Özlü ayrıca İyi parti Belediye Başkan adayı Ömer Küçük’ün eleştirilerine de yine Küçük’ün ve Türkiye Büyük Millet Meclisi CHP Gurup Başkanvekili Özgür Özel’in açıklamarıyla cevap verdi.  


31 Mart Yerel seçimleri için siyasi partilerin seçim çalışmları devam ediyor. AK Parti seçim çalışmaları kapsamında Cedidiye Mahallesi’nde kurulan çadırda seçmenlerin ve mahalle sakinleri ile buluştu. AK Parti Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’nün CHP ve Millet İttifakını yine ağır sözlerle eleştirdi.


Faruk Özlü’ye şiir
Cedidiye Mahallesi’ndeki çadır toplantısı bir mahalle sakininin Faruk Özlü için yazdığı şiiri okumasıyla başladı. Faruk Özlü’nün mutluluğunun yüzxüne yansıdığı şiirde vatandaş Faruk Özlü’ye itafen “Allah seni başımızdan eksik etmesin” mısralarını okuması Faruk Özlü’yü duygulandırırken mutlulukta yaşattı.

 

ATATÜRK’ÜN PARTİSİ CHP SEÇİMLERE GİREMEMESİ ÇOK ACI
Vatandaşın okuduğu şiirin ardından mikrofona gelen AK Parti Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü; “Ben ittifakla ilgili konuşurken buradakilere bir şey demedim. Benim sözlerim Ankara’da bu ittifakı kuranlarla ilgili. Mesela CHP, Düzce2de CHP’li arkadaşlarımız var. Onlar benim kardeşlerim. Ve ben Atatürk’ün partisinin seçimlere girmemesini ve bir başka siyasi partiyi desteklemesini doğrusu kabul edemiyorum. Ve bu durumun bir çok CHP2li kardeşimin yüreğini sızlattığını düşünüyorum. Koskocaman CHP Düzce’de seçime giremiyor. Bir başka siyasi partinin leyhine seçimlerden çekiliyor. Çok acı bir şey ama ben bunu milletimizin takdirine bırakıyorum. Bir başka konu 2014 yılında aday çıkartan HDP  bu defa aday göstermiyor. Çünkü Ankara’da Genel Merkezdekilerin ittifakı var. Bir başka gizli planları var. Bakın aynı HDP İstanbul’da, Ankara’da İzmir’de de seçimlere girmiyor, CHP’yi destekliyor. CHP Genel Merkezi’nin HDP’nin desteğine muhtaç durumda kalması da içler acısı. Bunu da düşünmek lazım. Tabi bütün bunları 31 Marta milletimiz değerlendirecek. Aziziye mahallesinde başlattığım bu tartışmayı bugün burada çözerken tekrar ediyorum. Benim sözlerim kişilerle ilgili değil. Hiç kimse şahsına alınmasın. Benim sözlerim partilerin duruşlarıyla ilgilidir. Benim sözlerim kimlerle birlikte olduklarıyla kimlerle kol kola olduklarıyla ilgilidir” dedi.

 

 

KENDİLERİYLE ÇELİŞİYORLAR


AK Parti Belediye başkan Adayı Faruk Özlü, bakanlığı döneminde Düzce’ye yapılacak yatırımları engellediği gerekçesiyle eleştiren Ömer Küçük’e cevap verdi. Faruk Özlü, daha önce belge istemesiyle ilgili olarak Eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i şahit gösteren Ömer Küçük’e kendi açıklamalarıyla ve Düzce’de açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel’in açıklamalarıyla örnek verdi. Faruk Özlü konuşmasında; “Bir başkan adayı çıkıyor ve iddialar ortaya atıyor. Ne diyor. Sen bakanken çıktın ve Belediye başkanının projelerini engelledin, yaptırmadın. Akıl var, mantık var. Hiçbir bakan, temsil ettiği şehre hizmet etmek, iş yapmak isteyen birisinin yapacağı işleri engellemez. Bu akla, mantığa aykırı bir ifade. Ve ben dedim ki bir tek proje söyleyin benim engelledim. Bilgi ve belge sunun. Bir şey söylüyorsan ispatlaman lazım. Belge gösterirseniz ben adaylıktan çekileceğim. Bu kadar ciddiyim. Ama sen belge sunamazsan sen istifa edeceksin. Şimdi çıkmış diyor ki; ispatı Mehmet Keleş’tir.Ben sana şahit göster demedim ben sana bilgi, belge ver dedim. Belge veya bilgi sunacaksın. 1 Gün sonra da otağı diyor ki Mehmet Keleş Makbul biri değildir. Belge istiyorum kişi söylüyorsun Söylediğin kişiyi kendi ortağın yani seni destekleyen ortağın bu makbul değildir diyor. Benim söylemim kişilerle ilgili değil, duruşlarla ilgili. Sen bir şey söylüyorsun senin ortağın çıkıyor bu adam pek makbul biri değil diyor. Ortaklardan birisinin söylediğini diğeri tutmuyor. Mesela bu” ifadelerini kullandı.


 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.