Beyciler'de Özlü'ye Muhteşem Karşılama

Beyciler'de Faruk Özlü'ye Muhteşem Karşılama

65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü “AK Parti Düzce’ye hiçbir şey yapmadı diyorlar. Bu yalandır, bu büyük bir yalandır. Depremden sonra yerle bir olmuş Düzce’de bugün ne varsa hepsini AK Parti yaptı. Bugün Düzce’de 5 OSB var, kültür merkezi, bağlantı yolu, hastane, terminal, üniversite öğrenci yurtları, yeni açılan yollar hepsini AK Parti yaptı biz yaptık. 2015 yılından sonra Düzce’de ne yapıldıysa onun altında benim imzam vardır” dedi. 


Mahalle Çadırı programlarına devam eden 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Beyciler Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Beycilerde havi fişek ve davul zurna ile karşılanan Özlü’ye Beyciler sakinleri yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Uzun süre Özlü lehine tezahürat yapan Beyciler Mahallesi sakinleri, 31 Mart yerel seçimlerinde Özlü’ye tam destek vereceklerinin sözünü de verdiler. 


Memlekete hizmet etme noktasında kimsenin AK Parti’nin eline su dökemeyeceğini söyleyen Özlü “Düzce ölçeği illeri arasında  en güzel projeler Düzce için hazırladığımız bizim projelerimizdir. Bu konuda iddialıyız. Memlekete hizmet etme noktasında hiç kimse AK Parti’nin eline su dökemez. AK Parti’ye güvenin, bize güvenin, yaparsa AK Parti yapar sevgili kardeşlerim. 


Bu projeleri yapacağımızdan asla şüphe etmeyin. AK Parti Düzce’ye hiçbir şey yapmadı diyorlar. Bu yalandır, bu büyük bir yalandır. Depremden sonra yerle bir olmuş Düzce’de bugün ne varsa hepsini AK Parti yaptı. Bugün Düzce’de 5 OSB var, kültür merkezi, bağlantı yolu, hastane, terminal, üniversite öğrenci yurtları, yeni açılan yollar hepsini AK Parti yaptı biz yaptık. 2015 yılından sonra Düzce’de ne yapıldıysa onun altında benim imzam vardır. OSB’lerin tamamını fabrikalar ile dolduracağız bu fabrikalarda binlerce kişi çalışacak, bunu ancak ben yaparım” dedi. 


Sadece konuşarak Düzce’ye hizmet edilemeyeceğinin altını çizen Özlü “Bazıları konuşuyor ama rast gele konuşuyor. Konuşuyorlar da ne oluyor. Düzce’ye yatırım mı geliyor. Bunların amacı sizlerin kafasını karıştırmaktır. Ben Aziziye’de ki toplantı da bir tartışma başlattım, siyasi analiz yaptım. Seçime AK Parti Düzce’de tek başına giriyor, Düzce’de ittifak yok. Cumhurbaşkanımız liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Düzce için belirlediği aday benim, Düzce’de ki adamı benim. MHP’de seçime tek başına giriyor. 


Birde karşıda bir ittifak var. Burada kimler var. Burada İyi Parti, CHP ve HDP var. Düzce’de bunlar seçime ortak giriyor. Bunların netleşmesi lazım. Siyasi partilerin durduğu yerleri analiz ediyoruz. AK Parti ve MHP’nin durduğu yer belli. Daha önce AK Parti’ye bir kez bile olsun oy vermiş herkesten oy istiyoruz, vatanını milletini seven, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne inanan bağımsız ülkücü kardeşlerimden de oy istiyorum. Vatanını milletini seven sosyal demokrat, ortanın solunda ki kardeşlerimden de oy istiyorum. Bu seçimlerde ilk defa oy kullanacak gençlerden oy istiyorum. 


Peki, kimlerden oy istemiyoruz, terör örgütünü himaye eden bir partiye gönüllü olan kişilerden oy istemiyoruz. Biz Türkiye’nin her yerinde varız. AK Parti şemsiyesi altında bütünleşmek ve kenetlenmek gerekiyor” şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.