Şahin’den Bir Atak Daha Bekleniyor

Şahin’den Bir Atak Daha Bekleniyor

Şahin’den Bir Atak Daha Bekleniyor

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, geçtiğimiz Ocak ayında Düzce’ye gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy'dan Düzce'ye jandarma uzman okulu talebinde bulunmuştu. Bugün Düzce’ye gelecek olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yakınlığı olduğu bilinen Şahin’den bir atak daha bekleniyor.

Geçtiğimiz ocak ayında İZDES projesi kapsamında Düzce'ye gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasına da bir ziyaret gerçekleştirmişti. Beraberinde, Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Afet ve Acil Durum Başkanlığı, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ve Nüfus Müdürlüğü temsilcileri ile gelen Ersoy, DTSO Başkanı Tuncay Şahin ile bir süre görüşmüştü.

DTSO Başkanı Tuncay Şahin ziyaret sırasında Ankara İstanbul arasındaki Düzce'ye bir Jandarma Uzman Okulu olabileceğini bu konuya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ilettiğini, Bakan Soylu'nun rapor istediğini belirterek, "Gümüşpınar'da jandarmaya yakın çok güzel bir yerimiz var arazi açısından" diyerek talebini dile getirmişti.

Şahin’in uzman okul talebini daha önce Bakan Soylu ile konuşmuş olması dolayısıyla , bugün Düzce’ye gelecek bakana yeniden bu konuyu iletmesi bekleniyor. Şahin’in bu konuda ısrarlı olması ve Başkan Adayı Faruk Özlü ve siyasilerin Soylu’dan söz almak için bastırması isteniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.