Türk Kızılayı Yetkililerine Seslendi

Türk Kızılayı Yetkililerine Seslendi

Düzce’nin Akçakoca ilçesindeki Kızılay Yaşlılar Konukevinde kalan huzurevi sakinleri binanın yıkılıp yaşlıların tahliye edilecek olmasına tepki gösteren MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne taşıdı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, Akçakoca İlçesinde yer alan Türk Kızılayı Özel Akçakoca Huzurevi’nin tahliye edilmesi, huzurevi sakinlerini harekete geçirmişti.

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, konuyu TBMM’ye taşıyarak Kızılay yetkililerine seslendi.

Yılmaz TBMM’de gerçekleştirdiği konuşmasında, “Tahliye sürecinde Huzur evi sakinleri Akçakoca’da bir yerde konuk edilmeli, yeni yapılacak olan bina kapasitesi artırılarak yaşlılarımıza daha modern bir bina yapılmalı” ifadelerine yer verdi. 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, konuyla ilgili TBMM’de gerçekleştirdiği konuşmasında şöyle konuştu:

“Türk Kızılay’ına bağlı olarak çalışan, 1988 yılında açılmış ve 42 konuğu olan Akçakoca huzur evi binası bina ömrünü bitirdiği gerekçesi ile yıkım kararı alınmıştır. Kızılay’a bağlı olan Akçakoca huzur evinde kalan yaşlılarımızı bu durumdan oldukça tedirgin beklemektedirler. Huzur evi sakinleri Akçakoca’dan ayrılmak istememektedirler. Buradan Kızılay yetkilerine seslenmek istiyorum Akçakoca huzur evinde kalan sakinlerimiz bina yapılana kadar Akçakoca’da bir yerde konuk edilmeli, yeni yapılacak olan bina kapasitesi artırılarak yaşlılarımıza daha modern bir bina yapılmalı ve bina yapımı en kısa zamanda bitirilmelidir. Unutmayalım ki hepimizin bir gün huzur evlerine ihtiyacı olabilir. Bu yüzden yaşlılarımızın isteklerine kulak verelim.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.