Akçakoca Huzureviyle İlgili Temaslarda Bulunuldu

Akçakoca Huzureviyle İlgili Temaslarda Bulunuldu

İYİ Parti Düzce İl Teşkilatı ve ilçe teşkilatı yıkılması planlanan Akçakoca Huzurevi hakkında temaslar kurmak üzere Ankara’ya gitti. Ankara Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri ve Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile yapılan görüşmede Akçakoca’daki huzurevinin yıkılması ve huzurevi sakinlerinin mağduriyetinin giderilmesi ile ilgili olarak temaslarda bulunuldu.

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er ve Akçakoca İYİ Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum, İl ve Akçakoca İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Akçakoca’daki huzurevinin yıkılması ve huzurevi sakinlerinin mağduriyetinin giderilmesi ile ilgili olarak Ankara'da temaslarda bulundular.

Huzurevinin yıkılıp yeniden yapılması süresince huzurevi sakinlerinin MTA binası olarak bilinen ve hali hazırda Ankara Büyükşehir Belediyesine ait olan binada kalmalarını talep ettiler.

İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er ve Akçakoca İYİ Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum, Akçakoca huzurevinin yıkılması ile ilgili Ankara'da öncelikle İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ve Grup Başkanı Adnan Beker ve meclis üyesi Kerem Erdem ile görüştüler.

İYİ Parti Düzce heyeti, meclis üyeleriyle yapılan görüşmenin akabinde konuyu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a da aktardı.

 İYİ Parti heyeti, Huzurevinin yıkılıp yeniden yapılanması süresince huzurevi sakinlerinin MTA tesislerinde  kalmasıyla ilgili yaptıkları görüşmeler ile ilgili olarak da Ankara Büyükşehir Belediye’si meclis üyelerine ve  Adnan Beker'e Akçakoca Kızılay huzurevinin durumunu anlattı.

İYİ Parti Düzce heyeti tarafından konula ilgili yapılan açıklamada, “Kızılay’ın huzurevini yıkıp yeniden yapımına kadar MTA da kalmalarını talep olarak masaya koyuldu. Konu, üzerinde müspet manada görüşülmeye uygun bulundu. Hafta içi Akçakoca ilçe başkanı Behçet Alkan Lokum ile beraber Kızılay yetkilileri ile görüşüp Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile hep birlikte bir görüşme organize ederek konuyu sonuca bağlayacağımızı planlıyoruz. Huzurevi konusunun müspet sonuçlanması İçin Kızılay’ın da yapıcı ve somut adımlar atacağını umuyoruz" ifadelerine yer verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.