Akçakoca’ya 5 Yıldızlı Otel Müjdesi!

Akçakoca’ya 5 Yıldızlı Otel Müjdesi!

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Vilayetler Birliği’nin Akçakoca’ya 5 yıldızı otel yapacağını açıkladı.

Düzce Valiliği tarafından Akçakoca Belediyesine hibe edilen 1 milyon 400 bin TL değerindeki Kum Temizleme makinesinin devir teslim töreni için Akçakoca’ya gelen Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Akçakoca turizminin gelişmesi için devlet olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi. Vali Dağlı, Kalkın Köyü’ndeki milli takımlar kamp alanı olarak kullanılan tesisin 5 yıldızlı otele dönüştürüleceğini belirtti.

2019 yılı içinde Gençlik Spor İl Müdürlüğünden Düzce İl Özel İdaresine devri yapılan Kalkın plajı yanında ki Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi’nin 5 yıldızlı otele dönüştürüleceğini söyleyen Vali Dağlı, yatırımı Vilayetler Hizmet  Birliğinin yapacağını sözlerine ekledi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.03.2020
22:49

Yazdan yaza akçakocaya gelen bir gurbetçi olarak her sene Akçakoca'nın geri gittiğini görüyorum. Sanki çok turist geliyor zannediyor yöneticilerimiz. Oteller son 4 senedir yok 15 temmuz, yok selmiş kendinlerini döndürmekte zorlanıyorlar. Bu yatırımların 10'da biri Karasu'da olmamasına rağmen nasıl şaha kalktığını hepimiz biliyoruz. Ben bile geldiğimde eğlenmek için Karasu yollarına düşüyorum. Üstüne birde bir otelin çalışanı tarafından duyduğum kadarıyla geçen sene bir kamu ihalesini alan tesisle anlaşılmasından sonra grubun girişinden 2 gün önce Sayın Valimizin imzasıyla Düzcedeki bir otele çevrildiğini anlatmıştı. Yazık inanın tesislerimize yazık ediyoruz. Yarın öbür gün sıkıntıya girdiklerinde bunun vebali sizce kimin olucak?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,05
Biz Akçakocalıyız
10.03.2020
20:17

Akçakocanın diğer otellerine geçmiş olsun. Niye gözünün üstünde kaşın var cezaları hoş geldin. Toki ile müteahhit lerin önünü kes, gel burda otelcilere rakip ol. Yakında büyük cami önünde ayakjabı boya tezgahıda acında olsun bitsin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,21
Bi o eksikti
10.03.2020
13:40

Çok mükemmel bir hizmet olur..Emeği geçenlerden Allah razı olsun..Doğal kumu ve çevresi ile büyüleyici bir yer....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
REFİK BAHRAM
10.03.2020
13:36

Mükemmel olur..Doğa ve kumsalı ile harika bir tesis....Emeği geçecek olanlardan Allah razı olsun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,25
REFİK BAHRAM


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.