Başkan Şahin Bu Kez Çocukların Yanında

Başkan Şahin Bu Kez Çocukların Yanında

Göreve geldiği günden kısa bir süre sonra sadece Kaynaşlı halkının değil tüm Düzce’nin gönlünü kazanan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, yine yüzlerde tebessüm bıraktı. Başkan Şahin, Akçakoca’da yaşanan sel afetinde ağır hasar alan Uğurlu Köyü’ndeki çocukların yüzlerini güldürebilmek amacıyla düzenlenen etkinliğe katılarak çocukların yanında oldu.

Her konuda vatandaşın yanında yer alarak destek veren Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, geçtiğimiz günlerde bir okulun temizlik malzemeleri masrafını karşılamış, yangında evleri küle dönen ailenin de yanlarında yer almıştı. Başkan Şahin bu kez, sel afetinde psikolojik olarak etkilenen çocuklara moral amacıyla düzenlenen etkinliğe katılarak destekte bulundu.

Kaynaşlı’da yaptığı çalışmaların yanı sıra vatandaşlarla olan olumlu iletişimiyle de takdir toplayan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, düzenlenen etkinlikte yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“2019 yılı temmuz ayında Akçakoca - Uğurlu Köyü’nde yaşanan sel felaketinden etkilenen çocuklar yararına düzenlenen spor etkinliğine katılarak destek verdik. Rabbim bizleri afetlerinden korusun.”

Düzenlenen etkinliğe Rafting Team Düzce Takımı ile Birol Tepe ve aynı zamanda Rafting ve Muaytai Türkiye Milli Takımı Antrenörleri ve Milli Sporcuları ile Muhammet Bişgin’de destek vererek çocukların yüzlerini güldürebilmek amacıyla Muaytai gösterileri düzenlendi.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.