Hırsızlar saklama mekanı yaptılar

Otistik Çocukların eğitim görmesi için Krempark AVM arkasında yapılan ve yıllarca özel

çocuklara eğitim veren OÇEM, yeni binasına taşındı ancak. Prefabrike olan eski bina ise  Düzce’nin başına bela oluyor. Her atıl binanın başına gelenler OÇEM eski prefabrik binanın da başına geldi. Bağımlıların ve hırsızların mekanı oldu.

Düzce’de otistik çocuklara yıllarca eğitim veren Krempark AVM arkasındaki Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi(OÇEM) eski prefabrik binası, Metek TOKİ de yeni binasına taşındı. Yeni eğitim merkezinde özel çocuklar spor salonundan yüzme havuzuna kadar birçok aktivite özel çocukların eğitimi için kullanılıyor. Ancak krempark arkasında bulunan Prefabrik eski OÇEM binası Düzce’nin başına bela oldu. Geçtiğimiz hafta gece saatlerinde hırsızların dadandığı binayı gece bekçileri ve polis ekipleri ablukaya almış ve 4 kişiyi bina içinde yakalamışlardı. Ayrıca camları kırılan, duvarları ve pencere koruma parmaklıkları sökülen OÇEM Eski binasının bahçesini de yine hırsızlar çaldıkları bisiklet gibi metaryalleri saklamak için kullanıyor.

Düzce şehir merkezinde bağımlıların ve hırsızların mekan olarak kullandığı yapılan Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkılırken, şehrin ortasında yer alan OÇEM binasının ne zaman yıkılacağı ise merak ediliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.