Yetkililere Sesini Duyurmaya Çalışıyor

Yetkililere Sesini Duyurmaya Çalışıyor

Tokuşlar mahallesinde ,ikamet eden ve hayvancılıkla uğraşan Salih Beşel, geçtiğimiz kurban bayramından önce 2 şahsa sattığı 20 hayvanının parasını hala alamamış. O şahıslar tarafından dolandırıldığını iddia eden Beşel, Cumhurbaşkanı ve Adalet Bakanı’na sesini duyurarak kaptırdığı parasını geri almak istiyor.

 

Geçtiğimiz Ağustos ayında Kurban bayramına birkaç gün kala bazı şahıslara hayvan satan Salih  Beşel, 20 hayvanını sattığı şahısların sırra kadem basmasıyla 6 aydır büyük sıkıntı yaşıyor. Hayvanlarını sattığı şahıslara ulaşamayan talihsiz adam zor günler geçirdiklerini söyleyerek 180 Bin TL’sini alabilmek için yetkililerden yardım bekliyor.

 

Başından geçen olayı anlatan Beşel, “ Kurbanda ödeme yapacaklarını söylediler. Bayramda ödeme yapmayınca telefon açtım. Bankalar kapalı deyince işi uyandık biz. Aradık telefonları kapalıydı. Marketi, ahırı kapatıp kaçtılar.babasından senet aldık avukata verdik. Üzerlerine haciz çok var, malları başkalarının üzerinde, dolandırdığı bir arkadaşı aradı, size villa vereyim dediler Yalova Çınarcık’ta. Biz Adalet Bakanlığından, Cumhurbaşkanımızdan yardım istiyoruz. Biz çok zor durumdayız. 180 Bin liralık mal verdik onlara. Belediyeye borcumuz var, su, elektrik borçlarımızı ödeyemedik.” Dedi.

 

Dolandırılan başka kişiler de olduğunu söyleyen Beşel, elinde kalan liste ve senetleri göstererek , yetkililerden yardım beklediğini tekrarladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.3.2019
22:50

Bu kisilerden hayvan alani taniyorum olay o kisilerin anlattigi gbi kesinlikle degildir.. Hayvanlari 90 bn tl satmislar 6.600 tl vermisler gerisinide eylule gun vermislerdir kurbandan once iflas edince odeme yapamadiklari icin bu kisilerde o kisinin pesine adam takip babasina zorla senet imzalattirip ve tehdit etmislerdir olaylarin bizzat sahitleri vardir yani demem o ki 180 bn tl borc felan yoktur ortada..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,39
Aaa bbb


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.