Jandarma yaptığı operasyonla binlerce şişe kaçak içki yakaladı

Selçuk AKYOL/DUZCETV

Şehir merkezinde alkol satan bir büfeye operasyon yapan Düzce İl Jandarma Komutanlığı Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri büfenin deposunda bulunan kaçak içkilere el koydu. Jandarma ekiplerinin saya saya bitiremediği kaçak içkileri kamyon kasasına yükleyerek İl Jandarma Komutanlığına götürdüler.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde alkol satan bir büfede kaçak olduğu bilgisine ulaştı. Ardından Düzce Cumhuriyet başsavcılığı talimatıyla büfe ile ilgili olarak teknik ve fiziki takip başlatan ekipler, takibin ardından operasyon için düğmeye bastı. Yapılan operasyon sonucunda büfenin deposunda 150 koli ve bin 500 şişe çeşitli türde kaçak içki yakalandı.

Yakalanan kaçak içkileri ise jandarma ekipleri önce büfeden çıkartarak istifledi. Ardından da yakalanan kaçak içkiler Düzce İl Jandarma Komutanlığı’ndan çağrılan kamyona yüklendi. Ancak kolilerin fazla oluşu nedeniyle jandarma ekipleri kolileri kamyona yüklemesi zaman aldı.

Jandarma ekipleri kaşak içkilerle ilgili olarak inceleme başlattı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.