Tatilcilerin güvenliği için Düzce jandarma ve trafik ekipleri birlikte uygulama yaptı

Tatil sezonunun açılmasıyla birlikte Düzce’de jandarma ve polis ekipleri tatyil bölgelerine giden yollarda denetim ve uygulamalarını artırdı. Özellikle deniz kıyısı olan tatil beldelerine gidiş yönünde ve tatil yörelerinden çıkışlarda Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ve İl Jandarma Alay Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ortak uygulama yaparak tatil yolunda yaşanabilecek olumsuzlukların ve kazaların önü ne geçilmesine çalışılıyor. Ekipler ayrıca il genelinde topyekun mücadele başlatılan pat pat tabir edilen tarım araçlarının karayoluna çıkışlarını da denetlediler.

Anadolu’nun denize açılan kapısı olan Akçakoca, Ereğli, Zonguldak gibi sahil bölgelerine tatil sezonun açılması ile birlikte gidişlerde yoğunlaştı. Tatile giden sürücülerin ve tatilcilerin tatil bölgelerine güvenle ulaşmalarını sağlamak amacıyla ve kazaların önlenmesi, sürücülerin trafik kurallarına uymalarını sağlamak amacıyla Düzce İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri Düzce – Akçakoca - Zonguldak D-655 karayolunda ortak uygulama yaptı. Uygulamada özellikle otomobillerde uygulama yapan ekipler sürücülerin trafik kurallarına uyup uymadıklarına, emniyet kemeri ve hız limitlerine uyup uymadıklarına baktılar. Ekipler ayrıca evrak kontrolü de yaptı.

Diğer taraftan Düzce İl Genelinde top yekun patpat tabir edilen tarım araçlarıyla karayoluna çıkarak diğer sürücüleri tehlikeye sokan sürücülerde denetlendi.  

 

Kaynak:İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.