Yolcu Taşıma Sayıları Azaltıldı

Yolcu Taşıma Sayıları Azaltıldı

Yolcu Taşıma Sayıları Azaltıldı

Düzce İl Olağanüstü Umumi Hıfzısıhha Meclisi, Vali Zülkif DAĞLI Başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda koronavirüs (covid-19) salgınına karşı mücadele kapsamında toplantı gerçekleşti.

Çin'in Wuhan kentinde başlayan Koronavirüs (Covid-19) pandemisi, birçok ülkede hızla yayılım göstererek tüm dünyayı tehdit etmeye devam etmektedir. Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen bu salgından, ülkemizi ve vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek için birçok tedbire başvurulmaktadır. Bu kapsamda aşağıda alınan kararlara hassasiyetle uyulması gerekmektedir.

24/03/2020tarih ve 2020/11sayılı İl Umumi Hıfzısıhha Meclisi tarafından alınmış olan kararların 3. Maddesinde toplu taşıma araçlarına sınırlandırma getirilerek yolcu kapasitelerinin %50’si kadar yolcu taşıyabilme kuralı getirilmiş fakat personel servislerinin bu sınırlamadan istisna olduğu belirtilmiştir. Ancak görülen lüzum üzenine, personel ve işçi servislerinin de ruhsatlarında yazan yolcu kapasitelerinin %50 oranında yolcu taşımalarına istisna uygulanmasının sonlandırılmasına ve uygulamanın bu şekilde yürütülmesine oy birliği/ oy çokluğu ile karar verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.