İranlı iş adamının cezası kesinleşti

İranlı iş adamının cezası kesinleşti

İranlı iş adamının cezası kesinleşti

İRAN’dan Düzce’ye gelerek Mirzeai Uluslarası Ticaret adı altında şirket kuran ve kendisini iş adamı olarak tanıtan Hossein Mirzeai ve eşi Çiğdem Mirzeai’nin uyuşturucu ticareti yaptıkları ortaya çıkmıştı. İki şahsın mahkeme sonrası cezaları kesinleşti. 


İran’dan Düzce’ye gelerek Mirzeai Uluslararası Ticaret adı altında şirket kuran Hossein Mirzeai ve eşi Çiğdem Mirzeai 29 Aralık 2017 tarihinde Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti yapmak suçlaması ile göz altına alınmıştı. Hossein Mirzeai’nin kendisi biyoenerji uzmanı olarak tanıttığı, vücuttaki ağrıları tedavi ettiği yönündeki söylemleri ile kendisine gelen kişilerin içeceklerine uyuşturucu madde katarak, uyuşturucu bağımlısı yaptığı tespit edildi.


2017 yılından bu yana tutuklu yargılanan Hossein Mirzeai ve eşi Çiğdem Mirzeai’nin 2 Ağır Ceza Mahkemesi’nde ki davası sonucunda kesin karar verildi. Hossein Mirzeai’nin uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 18 yıl 9 ay, eşi Çiğdem Mirzeai’nin ise 5 yıl 15 ay hapis cezasıyla cezalandırılması karar verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.09.2019
18:27

Bu serefsize kim iş ve imkan sağlamış,onu bulun ve onu da cezalandirın,bu pislikler güzel ülkemizi zehirleyerek dünyanın parasını götürüyorlar,lanet olsun..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,29
Vatansever
19.09.2019
15:46

Bu iranlıların hepsi sahtekar. Türkiyede iş yapan iranlıların yüzde 99.99'u üç kâğıtçı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,98
Hakan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.