Polisten Elektirkli bisikletlere Ceza Yağdı

Polisten Elektirkli bisikletlere Ceza Yağdı

Trafiği tehlikeye düşüren ve sürücülerin korkulu rüyası elektrikli bisikletler için Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri uygulama yaptı. Sürücülerin hayatını tehlikeye atan ve özellikle yaz aylarında birçok kazaya karışan veya neden olan elektrikli bisikletler artık trafik ekiplerinin uygulamasında yakayı ele veriyor. Ekipler yaptıkları denetimlerde kasksız kullanılan ya da trafiği tehlikeye sokan elektrikli bisikletlere Ceza yağdırdı. Bazı elektrikli bisikletlere ise el koydu.

 

Özellikle yaz aylarında sürülmesinde sürücü belgesi aranmaması nedeniyle kullanmasını bilen bilmeyen herkesin kullandığı elektrikli bisikletler üzerinde Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şubesi Müdürlüğü ekipleri uygulama yaptı. Uygulamalarda ise kasksız olarak elektrikli bisiklet kullanan ya da trafiği tehlikeye soka sürücülere cezalar yağdırılırken bazı elektrikli bisikletlere de ekipler tarafından el konularak trafikten men edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.07.2019
08:58

gerçekten yapılması gereken bir uygulamaydı, Gölyakada da çok var, bazen yanınızdan ansızın geçiyor sesi de motosikletlerden illallah ettik zaten.yok yani o anda dönecek olsanız ol orta vuracak, birde bu bisikletleri çocuklar çok kullanıyor daha çok kaza riski artıyor. İlçelerde de yapılsın, şu an

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,39
iyi bir uygulama olmuş
1.07.2019
23:40

Kaldırımdan gitmelerine de bir çözüm bulsalar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,41
Vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.