Herkes Mersine Baloncu Tersine

Herkes Mersine Baloncu Tersine

Sık sık yaşanan kazalara, can kayıplarına ve yaralanmalara rağmen ders almamakta ısrar edince kazalar kaçınılmaz oluyor. D-655 Karayolunda yani trafiğin en yoğun olduğu yolda bisikletli balon satıcısı Çoban Kavşağı’na ters yönden giderek girince yürekler ağza geldi.

Defalarca yapılan kural, ihlalleri sonucunda meydana gelen kazalarda ders alınmaması yeni kazalara adeta davetiye çıkartıyor. Kural ihlalleri nedeniyle meydana gelen kazalar, can kayıpları, yaralanmalarda sonuç aldırmıyor.

Bir vatandaş tarafından çekilen görüntülerde D-655 Düzce Akçakoca karayolun da Düzce’ye geliş istikametinde bir balon satıcısı bisikletiyle orta refuj dibinden Çoban Işıklı kavşağa doğru ilerlemesi yürekleri ağza getirdi. Bisikleti ile karşıdan gelen araçlara aldırış etmeden ilerlemeye devam ediyor. Arkasındaki çocuğun hayatını da hiçe sayarak Çoban Işıklı Kavşağa giren bisikletli ters yönde çobanı da geçerek gözlerden kayboluyor.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.07.2019
10:43

bu durum her yerde mevcut. zaten ana yollar sıkışık bolu caddesinde ve istanbul caddesinde sağdan soldan ters yönden gelen elektrikli motorlar ve bisikletler trafiği sıkıntıya sokuyor. onu geçtim örnek olması gereken motorlu polisler bile ters yönden gidiyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,82
MOTORCU


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.