Geçici Depolama Tesisi Lansmanı Gerçekleştirildi

Geçici Depolama Tesisi Lansmanı Gerçekleştirildi

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Güdümlü Proje desteğiyle yapılan geçici depolama tesisinin lansmanı gerçekleştirildi. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin’in de katıldığı lansmanda depolama alanının önemine vurgu yapıldı.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde  Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Güdümlü Proje desteğiyle yapılan geçici depolama tesisinin lansmanı gerçekleştirildi.

Bolu Hamptan By Hilton Kongre Salonu’nda düzenlenen programa Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, DTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Mansur Şen, Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Ali Arslan, BAİBÜ Rektörü Prof.Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, Bolu Gümrük Müdürü Mustafa Ünsal, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Kaygusuz, OSB Müdürü Mustafa Gülen ile Bolu ve Düzce’de faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının temsilcileri de katılım sağladı.

"Bolu ve Düzce’deki fabrikalar için büyük önem taşıyor"

Programda açıklamalarda bulunan Bolu Valisi Ahmet Ümit, depolama alanının önemine değinerek, “Depolama alanı Bolu ve Düzce’deki fabrikalar için büyük önem taşıyor. Ülkenin içinde bulunduğu durumu olumsuz yansıtmaya çalışıyorlar ve bu gibi alanların açılmasıyla sanayi daha fazla rahatlayacaktır.” dedi.

"Birlikte önemli adımlar atacağımıza inanıyorum"

Bolu TSO Başkanı Türker Ateş de sanayinin gelişmeye devam ettiğini ifade ederek şu ifadelere yer verdi:

“Düzce TSO Başkanı Tuncay Şahin’le birlikte ortak hareket ederek sanayinin gelişmesi için neler yapabileceğimizi konuştuk. Bu depolama alanı da hem Düzce, hem de Bolu için büyük önem taşıyor. Sanayinin içinde bulunduğu koşullardan daha iyi koşullara ulaşması için böyle yerler önemlidir. Yapılacak çalışmalarla birlikte önemli adımlar atacağımıza inanıyorum.”

"Yaptığımız çalışmalarla ülke genelinde 2. sıradayız"

Düzce TSO Başkanı Tuncay Şahin de Düzce TSO olarak önemli adımlar atmaya devam ettiklerini söyleyerek şöyle konuştu:

 “Biz yaptığımız önemli çalışmalarla Türkiye’de önemli noktalara geldik. Yaptığımız çalışmalarla ülke genelinde 2. sıradayız.  Daha yapılacak çok çalışmalarımız var. İlerleyen yıllarda bu çalışmaları faaliyete geçirmeye çalışacağız. Bu geçici depolama alanı bizim için de büyük önem taşımaktadır. Sanayinin daha da gelişmesi için böyle yerlere ihtiyacımız var.”

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.