Mahmut Tanal Gündeme Getirdi

Mahmut Tanal Gündeme Getirdi

Mahmut Tanal, bu defa da bir türlü açılamayan Gölyaka TEM Otoyol gişelerini meclis gündemine taşıdı.


Düzce’nin sorunlarını sık sık Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşımasıyla bilinen CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, meclis gündemine bu defa da yaklaşık 1 yıldan fazla süredir kapalı olan ve açılması yılan hikayesine dönen, Düzcelilerin varlığını unuttuğu Gölyaka Otoyol Gişelerini getirdi.

Yapılan Meclis oturumunda gündem dışı söz alan Mahmut Tanal, Gölyaka Otoban gişelerini Türkiye Büyük Millet Meclisi oturumunda dile getirerek neden halen açılamadığını sordu. Meclisteki yerinden söz alan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal; “İstanbul’dan Ankara’ya gelirken otoban’da Düzce Kavşağı daha doğrusu. Çilimli’ye giriş otoban gişeleri kapalı. Düzce Halkı mağdur. Belediye Başkanlığı istediniz AK Parti’ye verildi, bakanlık istediniz verildi. Tüm belediyeleri kazandılar. Neden Düzce Halkı mağdur. Yazık, günah değil mi? Bir yıldan uzun süredir otoban gişeleri kapalı ve hatta Çilimli’de  saat:17.00’dan sonra doktor yok. Bu anlamda gerek Sağlık Bakanını gerekse Ulaştırma Bakanını görevlerini yapmaya davet ediyorum. Düzce artık yeter daha fazla mağdur edilmesin” dedi.

 

Gözler Düzceli vekillerde
Düzce’nin 2 AK Parti ve bir MHP olmak üzere 3 milletvekili meclis’te yer alırken Düzce’nin ve Düzcelilerin varlığını unuttuğu Gölyaka gişelerini meclis oturumunda, meclis gündemine CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın gündeme taşıması, gözleri Düzce’nin 3 milletvekiline çevrilmesine neden oldu. Özellikle meclise seçildikten sonra Düzce’nin sorunlarını meclis’te gündeme getiren MHP Milletvekili Ümit Yılmaz’ın da artık sessiz kalması, “Ümit Yılmaz’da meclisteki yerine alıştı” yorumları yapılmasına neden oldu.

 

Haber:  Selçuk Akyol 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.05.2019
09:39

1,5 2 AY KADAR ÖNCE SİYASİLER BASINLA BİRLİKTE BU KONUDA BİR HABER YAPMIŞLARDI DİYE BİLİYORUM, RAMAZAN BAYRAMINA YETİŞMEZSE KURBANA KESİN YETİŞECEK DİYE BAHSEDİLMİŞTİ.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,80
YANILIYORSUNUZ
8.05.2019
19:42

Ümit yılmaz muhalefet görevini unutursa düzce halkıda seçimde MHP'yi unutur düzcenin sorunlarını kardüz eftenia otel yollar hala beklemede

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,02
İlyas hızel


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.