Düzce’ye Yabancı Kalınca Vekiller Çıkartma Yaptı

İl yönetimi sessiz kalınca devreye vekiller girdi. Düzce olan biten olayları sessiz sedasız izleyen CHP il ve Merkez İlçe yönetimlerinin imdanına vekiller yetişiyor. Mahmut Tanal sık sık Düzce’yi gündeme taşırken, belediye meclisi üyeleri ve il yönetimi sessiz kalınca son günlerde ilde yaşanan olayları değerlendirmek ve çözüm yolları noktasında bilgi almak için CHP milletvekilleri Düzce’ye çıkartma yaptı.

TBMM’de grubu bulunan Türkiye’nin ana muhalefet partisi görevini yürüten CHP’nin Düzce’de ki olaylara sessiz kalışı ve sadece seyrediyor olması CHP Genel Merkezini harekete geçirdi. CHP Parti Meclisi Üyesi İstanbul Millet Vekili Sibel Özdemir,  İstanbul Millet Vekili Kadri Enis Berberoğlu, İzmir Millet Vekili Murat Bakan ve İzmir Millet Vekili Özcan Purcu Düzce’ye gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Sabah saatlerinde Düzce’ye gelen milletvekilleri CHP Düzce İl Başkanlığı’nda bir basın açıklaması yapan İl Başkanı İlhan Duru; milletvekillerine “Hoşgeldiniz” diyerek yapılacak olan program hakkında bilgiler verdi.

Milletvekilleri adına konuşan Parti Meclis Üyesi ve İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir ise; “Genel merkezimiz Düzce’deki sıkıntıları raporlamak için bizi buraya getirdi. Daha önce değişik illere gitmiştik. Bugün deprem yaşayan son olarak da büyük bir sel felaketi yaşayan Düzce’ye geldik. Parti genel merkezimiz bizim oluşturacağımız raporu bekliyor. Biz de değişik kurumları ziyaret ederek oluşturacağımız raporu merkezimize ileteceğiz. Bu nedenle hiçbir sorunun eksik kalmaması için parti mensupları ve vatandaşlarımızın bize vereceği bilgiler büyük önem taşımaktadır” dedi.

İlk Durak Sağlık İl Müdürlüğü Oldu

Düzce’ye inceleme yapmak için gelen CHP İstanbul ve İzmir Milletvekilleri parti binasındaki basın açıklamasının ardından son dönemlerde ulusal basına bile çıkan anjiyo sorunu hakkında bilgi almak için İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’ı ziyaret etti.  Burada Düzce’de yaşanan anjiyo sıkıntısını ele alan milletvekilleri, “Son zamanlarda böyle bir sıkıntı olduğunu biz de medyadan öğrendik. Bu aşamada son durum hakkında sizden bilgi almak için ziyarette bulunduk. Bu konuda son aşama nedir? Her hangi bir gelişme var mı?” şeklinde sorunlarını Yılmaz’a ilettiler.

İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz da ziyarete gelen milletvekillerine memnuniyetini dile getirerek, “Bu konuda gerekli açıklamayı basın açıklaması yaparak dile getirdik. Yaşanan sorun nedeniyle yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak için açıklama yapmıştık. Size de bu konuyu ele aldığınız ve ziyarette bulunduğunuz için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Milletvekilleri Belediye Başkanı Özlü’yü Unutmadı

Düzce’ye gelerek ziyaretlerde bulunan CHP milletvekilleri İl Sağlık Müdürlüğü ziyaretinin ardından geçen hafta annesini kaybeden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye taziye ziyaretinde bulundular.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekilleri Enis Berberoğlu, Sibel Özdemir, İzmir Milletvekilleri Murat Bakan ve Özcan Purcu, CHP İl başkanı İlhan Duru ile birlikte İl Sağlık Müdürlüğü’nün ardından geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özlü, “bakanlığım zamanında sizlerle çalışma fırsatı bulmuştum. Buraya gelerek ziyarette bulunduğunuz için teşekkür ederim. Sizleri bir kez daha ve Düzce’de görmek gerçekten sevindirici.” dedi.

Milletvekilleri ise Başkan Özlü’ye, “Yakın zamanda annenizi kaybettiniz. Başınız sağ olsun. Düzce’ye ziyaretlerde bulunmak amacıyla gelmişken size uğramamak ve baş sağlığı dilememek yanlış olurdu. Bundan sonraki hayatınızda ve görevinizde başarılar dileriz.” ifadelerini kullandı.

CHP milletvekilleri daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odalarını, Ticaret ve Sanayi Odası ile Düzce Kamyon ve Taşıyıcılar Kooperatifini de ziyaret ettiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
25.09.2019
08:48

sen eskide kalmaya devam et.. ne çıkarı var şuan ki CHP lilerin.. iddianı ispat edemezsen, söylediğin yalandan kaynaklanan kul hakkı ne olacak bakalım

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,42
eski chp li ye
24.09.2019
20:20

DÜZCE CHP LİLER KONUŞAMAZ HEPSİNİN ÇIKARI VAR ÖZELLİKLE SAĞLIKTA BAKINIZ GEÇMİŞ DÖNEM TOZAN NASIL ECZANE İLAÇ PARALARINI ALIRKEN LASTİK ÇEKMİŞTİ ŞİMDİLKİLERDE NE ŞİŞ YANSIN NE KEBAP SAHAYI İYİ PARTİYE TAŞÖRE ETMİŞLER

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,38
ESKİ CHPLİ
24.09.2019
16:39

haber yaparken biraz daha aklı selim hareket edebilseniz keşke. mahmut tabal düzce den bahsediyorsa, vekiller düzce ye sıksık geliyorsa bu CHP düzce yönetimi sayesindedir. iktidardan kaç vekil gelmiş bugüne kadar Düzce ye. çamur at izi kalsın zihniyeti ile sadece kul hakkı alırsınız. vicdanlı haber yapabilmeniz duası ile

Katılıyorum   Katılmıyorum
%40,22
vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.