Cumayeri "Yeniden Tuna" Diyor

Cumayeri "Yeniden Tuna" Diyor

Cumayeri Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Tuna seçim çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor. Günde 20 kilometre yol yürüyüp çalışmalarını ve hedeflerini Başkan Tuna, akşam da kahve ve ev toplantıları düzenleyerek vatandaşların duasını istiyor. Beş yıldır verdiği tüm vaatleri yerine getiren Başkan Tuna için Cumayerili vatandaşlar "Cumayeri için yeniden Tuna" diyor.

 

Cumayeri'nin mevcut belediye başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Tuna ve ekibi seçime günler kala çalışmalarına hız verdi. Gittiği her yerde ilgi ile karşılanan, Gündüz kapı kapı gezip Cumayeri sokaklarını arşınlayan Tuna ve ekibi akşam da ev ziyaretleri ve kahvehane toplantıları ile seçim çalışmalarını yürütüyor. Her gün 60-70 kişilik ekip ile kapı kapı gezerek projelerini anlatan Tuna ve ekibi günde ortalama 20 kilometre yol katediyor. Bu temponun kendilerini yormadığını dile getiren Belediye Başkan Adayı Recep Tuna; "Çalışma arkadaşlarımız ile birlikte günde ortalama 20 kilometre yol kat edip yaptıklarımızı ve önümüzdeki süreçte yapacaklarımızı anlatıyoruz. Tepkiler çok güzel" dedi.

 

“OY DEĞİL DUA İSTİYORUZ”

Orta mahalle kahvehane toplantısında konuşan Başkan Tuna; "Çevrik Mahallesinden başladık, Orta Mahalle, Yeni Mahalle, Mehmet Akif Mahallesi ziyaretlerimizi gerçekleştirdik, son olarak da Yaka Mahallesi ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Gezi esnasında dikkatimizi çeken olaylar oluyor. 2014 yılındaki adaylığımızda bizlere, şu sorunumuz nasıl olacak bu sorunumuz nasıl olacak, başkan olursanız şu olacak mı? diye çeşitli sorular ile karşılaşırdık. Ama Allah'a hamd olsun bu seçim sürecinde açtığımız her kapıda dua alıyoruz. Sizden Allah razı olsun kapımızdan dışarıya ayakkabıyla değil terlikle bile çok rahat yürüyebiliyoruz diyorlar. Allah razı olsun çocuklarımız spor yapıyor diyorlar. Kültür Merkezinde herkese hizmet veriyorsunuz diyorlar. Başkanım Allah razı olsun en önemlisi de artık Cumayeri'nde çeşmeden su içiyoruz diyorlar. Bizler bu milletin duasını almaya devam edeceğiz. Kapıyı açtığımızda bizlere oy verin demiyoruz. Dua ve destek diyoruz. Hepimizin kusuru olabilir. eksiği olabilir. Bu milletin duası sayesinde yastığa kafamızı gönül rahatlığı ile koyuyoruz.

 

“İNŞALLAH KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Cumayeri halkının dua ve desteği ile kaldıkları yerden devam edeceklerine inandığını söyleyen Başkan Tuna; "Halkımızın duası olmasaydı, çalışma arkadaşlarımın gayreti olmasaydı biz bu işleri yapamazdık. İnşallah 31 Mart'tan sonra tekrar başkan olursak, arkadaşlarımız ile birlikte yeniden seçilirsek, halkımızın dua ve desteği ile hükümetimizin desteği ile kaldığımız yerden devam edeceğiz. Cuma namazından sonra saat 14:00'te Kaymakamlık meydanında en son mitingimizi yapacağız. Tüm Cumayerili hemşehrilerimi şölen havasında geçecek olan mitingimize davet ediyorum" şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.