Sağnak yağış Cumayerini vurdu

Sağnak yağış Cumayerini vurdu

Sağnak yağış Cumayerini vurdu.

Aralıksız ve yoğun yağmur yağışı nedeniyle Cumayerinin üst kısımlarında kalan Yeşiltepe, Kızılüzüm Dokuzdeğirmen ve Harmankaya köylerinin yolları kapandı.

Ayrıca sağnak yağış nedeniyle AFAD olabilecek herhangi kötü duruma karşı hazır bekliyor. Diğer taraftan bölgeye kapalı dere yataklarını ve şu kanallarını açması için özel idare ekipleri sevk edildi.

Özel İdare ekipleri gece yarısı yol açma çalışması yaparak yolları yeniden açtı.

Üzce2nin Cumayeri İlçesi’nde yarım saat aralıksız yağan yağmur nedeniyle İlçe’nin yüksek kesimlerdeki köylerinde sel yaşandı. Cumayeri İlçesi ile 5 köyü bağlayan yolda aşırı yağış nedeniyle heyelan meydana geldi. Yollar açılıncaya kadar köylerde yaşayanların ilçe merkezi ile irtibatı kesildi.

Cumayeri Özel İdare Müdürlüğü’ne bağlı greyder, dozer ve ekskavatör heyelan meydana gelen yolları gece yarısına kadar çalışarak açmayı başardı. Vatandaşlarda yolların açılması esnasında ekiplerin yanından ayrılmadı. Kapanan yollar ile ilgili bilgi veren Cumayeri Esentepe Muhtarı Davut Pirdal; “Yarım saat aralıksız yağan yağmurda yollarımız kapandı. Şimdi ekipler yolları açmak için çalışıyor” dedi.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.07.2019
08:56

"Sağnak" değil "sağanak" olacak...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,73
Aa


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.