Geleceğin Öğretmenlerinden Örnek Proje

Geleceğin Öğretmenlerinden Örnek Proje

Köy İlkokulu için kitap kampanyasına ünlü isimlerde destek verdi.


Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği öğrencileri, topluma hizmet uygulamaları kapsamında Kabalak Köyü ilkokulu için kitap kampanyası başlattı. Kampanyaya Savaşçı dizisinin oyuncuları da kayıtsız kalmayarak destek verdi. 


Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde eğitim gören geleceğin öğretmenleri, Dr. Öğretim Üyesi Erol Sözen rehberliğinde topluma hizmet uygulamaları kapsamında farkındalık projesine imza attı. Sınıf Öğretmenliğinde okuyan öğrenciler, Kabalak Şehit Yüzbaşı Beşir Bayraktar İlkokulu’nda okuan miniklerin kitap sevgisini kazanması için okulun kütüphanesine bin adet kitap topladılar. İlkokulunun kütüphane ihtiyacının giderilmesi ve rafların kitaplarla doldurulması için başlayan kampanya çerçevesinde Savaşçı Dizisi oyuncuları Şahverdi Ali Eren ve Kayıhan Kızılırmak’ta destek verdi.

Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin çağrılarına kayıtsız kalmayan ünlü oyuncular öğrencilerle bir araya gelerek bir süre sohbet ettiler. Neşe içinde geçen sohbetin ardından ünlü oyuncular, Şahverdi Ali Eren ve Kayıhan Kızılırmak, Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi’ni de ziyaret etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.4.2019
13:25

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın iyi bir birey olarak yetişmesinde katkı veren herkese sonsuz teşekkürler.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,44
HİKMET Kızılırmak


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.