Yeni hedef nitelikli istihdam verimliliğin geliştirilmesi

Yeni hedef nitelikli istihdam verimliliğin geliştirilmesi

Yeni hedef nitelikli istihdam verimliliğin geliştirilmesi

 Düzce İŞ-KUR Şube Müdürü Hasan Ali Subaşı ve DüzceTicaret ve Sanayi Odası 10. Meslek Grubu’nun katılım sağladığı “Nitelikli İstihdam Verimliliğin geliştirilmesi” toplantısı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşti. 


Toplantıda konuşan, Düzce İŞKUR Şube Müdürü Hasan Ali Subaşı, son dönemlerde artan işsizlik oranlarına değinirken, uygulanacak olan eğitimden söz etti. Hizmet kuruluşu olduklarının altını çizen Subaşı, toplantıya katılım sağlayan misafirlerin sorularını da yanıtladı. 

“İş beğenmeme sorunu var” 
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hasan Arslan; “Düzce'de işsizlik oranı çok fakat iş beğenmeme sorunu da çok ve Düzce de iş beğenmeme hastalığının durdurulmasını odamız ve İŞKUR ile hep beraber üstesinden geleceğiz” şeklinde konuştu. 
Düzce de kaliteli eleman yetiştirecek akademi projesinde Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen ”Yakın Karadeniz Düzce Ön Bilgilendirme (İnfo) Turu” İstişare Toplantısından bahseden Arslan, İstanbul’dan gelen 50 büyük acentenin katılacağının altını çizerek, hizmet sektörünün her anlamda dinamik bir iş alanı olduğunu ifade etti. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.07.2019
09:22

Is varda sanki erkek kardesim iskura kayit yaptriyo kac kere engelli bir turlu is haberi yok biz sizi arariz deyim telefon nolari aliniyor .ne haber nede bisey.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,53
Duzceli
5.07.2019
21:20

Ev kirasının bin lira olduğu yerde asgari ücrete kölelik yaptırıp ' iş beğenmeme sorunu var' diye nutuk atan, Bülen Arınç gibi olsun. Siz anlarsınız.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,54
A. ŞENGÜL.
5.07.2019
12:40

İşe göre eleman istihtamı hem kamu ve hem özel sektörde sağlanırsa kimse iş beğenmemezlik yapmaz. Tepeden direktifle işe yerleşenler bu hoşnutsuzluğu yaratıyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,58
sedat


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.