Mamure Kadınları İstedi Vali Söz Verdi

Mamure Kadınları İstedi Vali Söz Verdi

Bugün Mamure köyünde anaokulu açılışına katılan Vali Zülkif Dağlı’ya, köy kadınları iki taleplerini iletti. Vali Dağlı,  Doğalgaz ve belediye otobüsleri konusunda isteklerini dinleyerek, ilgileneceği sözünü verdi.

Mamure köyünde anaokulu açılışına katılan Vali Zülkif Dağlı’yı karşılarında gören kadınlar iki isteklerini dile getirerek destek istediler. Kadınlar köye doğalgaz getirilmesini isterken, iki otobüs durağı istediklerini söylediler ve otobüslerin seferlerinin artırılması dileklerini dile getirdiler.

Vali Dağlı, “ Teyzelerimizin bizden iki talebi vardı. Köyümüze doğalgazın bir an önce bağlanması konusu. Diğeri de belediyemizin otobüsünün saat 16:00 dan sonra gelmediği, seferlerine biraz daha sık devam etmesi. 2 tane durak getirilmesiyle ilgiliydi. Hemen belediye başkanımızı aradım. O da alt geçit çalışmalarından dolayı otobüsün gelemediğini söyledi. Ancak kendisi ilgilenecek. Otobüsün çok uzaktan dönmek durumunda kaldığını söyledi. Ama inşallah çözüm bulacak kendisi bunu ifade etti. 2 durak istediğimizi söyledim belediyemiz bunu halledecek.” Dedi.

Vali Dağlı Mamure halkının diğer talebi doğalgaz için ise şu bilgileri verdi.

“ Köyümüze doğalgaz gelmesi için imar planı yapılması gerekiyor. Bununla ilgili de biz il özel idaresi olarak 10 tane köyümüzde imar planı çalışmasını başlattık. İmar planının mutlaka olması gerekiyor. Ardından da doğalgazı köyümüze inşallah getireceğiz. Bu köyümüz zaten ilimizin hemen bitişiğinde , belediyemizin sosyal tesisleri de burada. Alt yapının kolay yapılabileceği bir köyümüz. En kısa zamanda doğalgaza da kavuşmuş olacak.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.