Hamsi Festivali sona erdi

Hamsi Festivali sona erdi

Düzce Trabzonsporlular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından ilki gerçekleştirilen 1. Hamsi Festivali sona erdi. Festival boyunca 5 ton hamsi dağıtılırken, konserler ile halk doyasıya eğlendi. 


Düzce’de ilk kez gerçekleştirilen 1. hamsi festivali sona erdi. Festival kapsamında 5 ton hamsi Düzcelilere dağıtılırken, birbirinden farklı Karadeniz sanatçıları da Düzcelilere konser verdi. 3 gün boyunca horona doyan Düzceliler festivalden memnun ayrıldı. Festival kapsamında Düzceliler Karadeniz yöresine ait olan ürünleri kurulan stantlardan satın alırken, Trabzonspor imzalı 6 forma çekiliş ile Düzcelilere hediye edildi.

Ayrıca etkinlikte çalan kemençe ile vatandaşlar doyasıya horon oynandı. Festivalin son gününün iyi geçtiğini dile getiren Düzce Trabzonsporlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Bilgin, festival boyunca hava sıcaklıklarının iyi olduğunu bu nedenle binlerce kişinin etkinliğe geldiğini belirterek: ‘ bugün festivalimizin son günü. 3 gün boyunca binlerce kişi etkinlik alanımıza geldi. Son gün ve Pazar olması nedeni ile alanımızda şu anda 10 bin kişi olduğunu düşünüyoruz. Bugün de binlerce vatandaşa hamsi dağıtımını yaptık. Etkinliğimizin sonunda 6 tane imzalı formamızı çekiliş ile katılımcılara vereceğiz. Festivalimize çevre illerden de yüzlerce kişi geldi. Çevre illerden bir çok Trabzonsporlular Dernek başkanı da bugün etkinliğimizde bizi yalnız bırakmadı. Katılımcı herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz. Etkinliklerimiz kesinlikle devam edecek. Yaz etkinliğimizde programımızda bulunuyor. ’ şeklinde konuştu. 


Etkinliğe İstanbul’dan katılım sağlayan Trabzon Vakfıkebir Çavuş Köyü Dernek Başkanı Ali Kemal Bayraktar, Mustafa Bilgin’e desteklerini ileterek, güzel bir etkinlik yaptıklarını ve kendisine her zaman destek vereceklerini dile getirdi. Bayraktar şöyle devam etti: ‘ Mustafa başkan ile gurur duyuyorum. Çok süper bir etkinlik. Bu etkinlik bu kadar olur. Kendisine başarılar diliyorum. Kendisine her zaman destek vereceğiz. Hiçbir zaman desteğimizi eksik etmeyeceğiz’ dedi. 


Düzce Trabzonsporlular Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Demirci’de yaptığı açıklamada çevre illerden gelen kişilerin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi. Demirci şöyle devam etti: ‘ İlk organizasyonumuz olmasına rağmen katılımcı sayımız gayet iyi. Bu etkinliğimizin belki ikinci sezon ikinci dönem olarak devam edecek. Ama geleneksel hale gelecek. Bugün hava sıcak olmasına rağmen güzel bir katılım var. Diğer şehirlerden de bir çok katılımcı bugün etkinliğimize katılım sağladı. Mutluyuz. Güzel bir organizasyon yaptık. Devamı gelecek. Katılımcı herkese teşekkür ediyoruz’ şeklinde konuştu. 
Etkinlik gün boyu çeşitli sanatçıların konserleri ile devam ederek son buldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
20.01.2020
00:56

Biyere gidilcekse sen önce Çanakkaleye git

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,75
Vatandaş
19.01.2020
21:53

Güzel kardeşim hangi amaçla yazdın bu yorumu bilmiyorum ama bi yere gidilcekse önce sen bi Çanakkaleye gitmelisin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,02
Bir Türkiye
19.01.2020
21:43

Güzel kardeşim yorum yapmak için mi yazdın ayrıştırmak için mi yazdin bilmiyorum ama sana ne desem anlamıcaksın bunu ifadeden çok görmen gerekli imkanın varsa çanakkaleye gitmen faydalı olacak.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,33
Bir Türkiye
19.01.2020
21:44

Merak etmeyin inşallah doğu ve güneydoğulular etkinliğide yapılır ama bir doğulu KÜRT olarak yapılan etkinliği çok beğendim düzcede bizim trabzonda bizim diyarbakır da bizim... HELAL OLSUN TEBRİKLER BİR OLACAĞIZ DİRİ OLACAĞIZ İRİ OLACAK VE TÜRK OLACAĞIZ

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,46
YKAYA
19.01.2020
19:32

şimdide bu hamsi festivali çıkarıldı.bu ne be,, burası düzce,trabzon değil,,madem memleketinizi bu kadar seviyorsunuz gidin orada yapın festivalinizi,, yakında doğulular

Katılıyorum   Katılmıyorum
%47,58
düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.