Dilber ve Demir aileleri 2. mutlulukları

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’‘nün danışmanı avukat-arabulucu Ali Dilber’in kızı Tuğba Dilber için bu defa damat Muhammet Fatih Demir’in memleketi Edirne’de düğün yapıldı. Daha önce Düzce’de evet diyen çift bu defa erkek evinde mutluluğa “Evet” dedi.

 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün danışmanlığı yapan Avukat-Arabulucu Ali Dilber kızı Tuğba Dilber Demir için Damat evi Edirne’de düğün yapıldı. 8 Haziran’da Düzce’de yapılan muhteşem düğünle dünya evine giren çift dün akşam Damat evişnde yapılan düğünle bir ömür boyu mutluluğa 2. defa evet dedi. Edirne’de açık havada yapılan düğüne Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve eski sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ile davetliler katıldı.

Dilber ve Demir Ailelerinin 2. defa yaşadıkları düğün heyecanında Eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü nikah şahitliği de yaptı.

Kıyılan nikahın ardından evlilik cüzdanını ise çifte ise iki eski bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Dr. Faruk Özlü birlikte verdiler.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.