Büyükelçi Brown’dan Özlü’ye Ziyaret

Büyükelçi Brown’dan Özlü’ye Ziyaret

Avusturalya Türkiye Büyükelçisi Marc Innes Brown, 65. Hükümet Bilim Sanayi Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü ziyaret etti.

Denizatı Kadın Dayanışma Derneği’nin Avustralya Büyükelçiliği hibe desteği ve Düzce Belediyesi katkılarıyla yürüttüğü “Bizim Senaryo” projesi kapsamında hazırladığı “Sahi Sen Kimsin?” adlı tiyatro oyununu izlemek üzere Düzce’ye gelen Avusturalya Türkiye Büyükelçisi Marc Innes Brown, 65. Hükümet Bilim Sanayi Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü makamında ziyaret etti.

Avustralya Büyükelçiliği hibe desteği ve Düzce Belediyesi katkılarıyla yürüttüğü “Bizim Senaryo” projesi kapsamında hazırladığı “Sahi Sen Kimsin?” adlı tiyatro oyununu izlemek için Düzce’ye geldiğini söyleyen Avustralya'nın Türkiye Büyükelçisi Marc Innes Brown “1 sene önce Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’i ziyaret etmiştim ve o zaman bana Düzce’deki toplumsal projelerden bahsetmişti ve o çıkış noktamız oldu. Bu projenin sonucu için şimdi buradayız. Bu konu ile alakalı Bir tiyatro oyunu var eşim ile birlikte onu izleyeceğiz ve tabi aynı zamanda güzel ilinizin doğa güzelliklerini en azından birazını görme imkânı bulacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren 65. Hükümet Bilim Sanayi Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü “Düzce doğal güzellikleri ve Konuralp tarihi bölgesi ile ön plana çıkan bir şehir.  Gerek Düzce ile ilgili bir projeye verdiğiniz destek ve gerekse yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ziyaretin ardından Başkan Özlü, Avusturalya Türkiye Büyükelçisi Marc Innes Brown’a Düzce’de yetişen doğal ürünlerden oluşan bir hediye paketi takdim etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
28.06.2019
23:03

niye gelmş ki acep

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,73
İstemezük


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.